«Εμετός, αηδία, θλίψη, οργή!»

Από metrosport.gr: Ο πρόεδρος της Superleague καταδίκασε με δήλωσή του το πανό που ανάρτησαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Εμετός, αηδία, θλίψη, οργή!»

Την απόλυτη καταδίκη του για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του που έκανε την εμφάνισή του στη Θύρα 7 του «Γ.Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Στράτος.

Ο πρόεδρος της Superleague με δήλωσή του τόνισε ότι κάθε τετοια ενέργεια στερείται λογικής και έκανε κάλεσμα στους ψυχραιμότερους να περισώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από την ψυχή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα τη μετάφραση του πανό που αναρτήθηκε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της οικογενείας του.

Εμετός, αηδία , θλίψη , οργή.

Οι λέξεις αδυνατούν να ανταποκριθούν γιατί οι λέξεις αποτυπώνουν λογική. Και από κάθε τέτοια ενέργεια, οποιονδήποτε κι αν αφορά, οπουδήποτε κι αν γίνεται, οποιοιδήποτε κι αν την κάνουν, η λογική έχει εξαφανισθεί.

Σκοπός της δήλωσής μου αυτής δεν είναι μία ακόμη ατελέσφορη φιλολογική καταδίκη ενός συμβάντος που ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου. Μία σφαίρα του παραλόγου που και η ίδια η ΠΑΕ προς τιμήν της καταδίκασε.

Απευθύνομαι σε όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο,τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας. Όσο υπάρχει καιρός...»
TAGS: Super League

Διαβάστε ακόμη...