"Δεν άρεσα στον Στανόγεβιτς"

Από paokrevolution.net: Ο Ουάρντα που απολαμβάνει την κορυφή της πρώτης θέσης με τον Ατρόμητο, μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
"Δεν άρεσα στον Στανόγεβιτς"

- Θεωρείς ότι άξιζες θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ; Γιατί πιστεύεις ότι δεν έμεινες εκεί;

"Ο προπονητής που είχαμε μετά τον κ. Ίβιτς (σ. εννοεί τον Στανόγεβιτς) δεν με ήθελε, δεν του άρεσα και δεν είχε σκοπό να με χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά σεβάστηκα την άποψη που είχε για εμένα. Σεβάστηκε όμως και αυτός τη δική μου επιθυμία, που ήταν να πάω κάπου όπου θα έπαιζα. Είμαι 24 ετών, το επόμενο έτος θα γίνει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Επομένως προτίμησα να φύγω. Ήρθα στον Ατρόμητο και μέχρι τώρα παίζω πολύ καλά. Είμαι βασικός, παίρνω αυτοπεποίθηση και σε κάθε ματς θέλω να είμαι όλο και καλύτερος".

- Ένα σχόλιο για όσα υποστήριξαν οι Πορτογάλοι ότι έγιναν με τη Φεϊρένσε;Τι πραγματικά πιστεύεις ότι έγινε και δεν υπέγραψες;

"Έγραψαν πολλά άσχημα πράγματα για εμένα, για τις γυναίκες των συμπαικτών μου και ότι τις παρενόχλησα. Δεν με απασχολεί τίποτα. Μερικές φορές τα media θέλουν να ασχολούνται με ό,τι ακούν. Δεν με ρώτησαν τι συνέβη. Είμαι ακόμη μέλος της Εθνικής μου ομάδας και δίνω απαντήσεις στο γήπεδο. Σκοράρω, δίνω ασίστς σε κάθε ματς και τώρα γράφουν καλά λόγια για εμένα. Έτσι λειτουργούν. Στην Πορτογαλία δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Φεϊρένσε λόγω των χρημάτων. Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό; Τα ξεχνάω όλα και απαντήσεις δίνω μέσα στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...