Επανεμφάνιση Παππά και Λαμπρόπουλου στο Καραϊσκάκη!

Από sdna.gr: Πιένες γνώρισε το Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στα επίσημα φιλοξενήθηκαν δύο διαιτητές που έγραψαν σελίδες... δόξας την εποχή της Εγκληματικής Οργάνωσης!
Πηγή: sdna.gr
Επανεμφάνιση Παππά και Λαμπρόπουλου στο Καραϊσκάκη!

 Είναι γνωστό ότι η εξέδρα των επισήμων του Καραϊσκάκης, αλλά και οι σουίτες, φιλοξενούσαν κατ’ αποκλειστικότητα αρκετά από τα μέλη της προηγούμενης αιρετής διοίκησης της ΕΠΟ. 

Και δεν αναφερόμαστε στους αγώνες της Εθνικής, αλλά σε αυτούς του Ολυμπιακού.

Χθες, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων δύο διαιτητές του «συστήματος» ο οποίοι τον περασμένο Αύγουστο τέθηκαν εκτός πινάκων.

Πρόκειται για τον Μάριο Λαμπρόπουλο και τον Ανδρέα Παππά.

Ο Παππάς έμεινε στην ιστορία για τη διαιτησία του στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ  - Ολυμπιακός τη σεζόν 2015 – 2016 αλλά και για την διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που αποτελεί το μοναδικό ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ. Εμφανίστηκε στο γήπεδο με πλούσιο μούσι, αφού πλέον δεν δεσμεύεται από την «ευπρεπή εμφάνιση» που αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας καθώς η ΚΕΔ τον έστειλε να σφυρίζει μόνο σε διασταυρώσεις όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση των αυτοκινήτων.

Εννοείται πως στο Καραϊσκάκη, που για πολλούς ανεπιθύμητους στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η παρουσία δεν είναι και η πιο εύκολη, οι δύο διαιτητές δεν είχαν κανένα πρόβλημα και όσοι από τους παρευρισκόμενους τους αντίκρυσαν έσπευσαν να τους χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη. 

Θυμηθείτε εδώ ορισμένες από τις στιγμές που έχουν χαρίσει στους Έλληνες φιλάθλους οι δύο διαιτητές.

 

Διαβάστε ακόμη...