«Αν παίξει σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί το διπλό»

Aπό metrosport.gr: Ο Νταμίρ Κάναντι αναλύει τους τρεις παίκτες που έχει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
«Αν παίξει σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί το διπλό»

Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη απώλειες στην έδρα του. Μία ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και μία ήττα από τον Ατρόμητο που είχε στη σύνθεσή του τρεις παίκτες δανεικούς από τον ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης). Η «Μ» απευθύνθηκε στον προπονητή του συλλόγου του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι που είχε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία να αναφέρει.

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήρθε σε μία περίοδο περίεργη για τον αντίπαλό μας. Είχε αλλάξει προπονητή, προερχόταν από το παιχνίδι με την Γιουβέντους. Χρειαστήκαμε και τύχη γιατί μας πίεσαν αρκετά. Στο τέλος, όμως, φύγαμε νικητές από το γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου μιλώντας για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Καραϊσκάκη.

Ο Ατρόμητος είχε κερδίσει με 1-0 τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Κυβρακίδη και έδειξε στους «ερυθρόλευκους» τις αδυναμίες τους. Για τον Νταμίρι Κάναντι το μυστικό ήταν ένα και αυτό συστήνει και στον ΠΑΟΚ: «Σε τέτοια γήπεδα αν δεν παίξεις ως ομάδα δεν μπορείς να κερδίσεις. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, είναι μία σπουδαία ομάδα, με τρομερή ατομική ποιότητα. Τον είχα δει ζωντανά και στη Ριζούπολη, στο ματς με τον Απόλλωνα. αλλά αυτός ο κανόνας που προανέφερα ισχύει για όλους».

Ο 47χρονος κόουτς πρόσθεσε ακόμη: «Δεν θα ήθελα να μπω σε σύγκριση των δύο ομάδων γιατί τον ΠΑΟΚ δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει ακόμη, τον Ολυμπιακό τον είχαμε μελετήσει αρκετά, δώσαμε το παιχνίδι, ξέρουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Όμως όταν μιλάμε για ντέρμπι, τότε κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη. Όποιος καταφέρει να μείνει συγκεντρωμένος από την αρχή ως το τέλος θα πάρει αυτό που θέλει».

«Αν επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ και παίζουν, πετύχαμε...»

Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου είχε καλά λόγια να πει και για τους τρεις παίκτες που έχει στην ομάδα του δανεικούς από τον ΠΑΟΚ.

Ας δούμε τι ανέφερε ξεχωριστά για τον καθένα:

Δημήτρης Χατζηισαΐας: «Είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έναν ολόκληρο χρόνο. Κάνει σπουδαία δουλειά στην άμυνα (σ.σ. πριν την έναρξη της 8ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος διέθετε την δεύτερη καλύτερη άμυνα με τρία γκολ παθητικό). Μας βοηθάει αρκετά και πιστεύω ότι θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο».

Αμρ Ουάρντα: «Δεν ξέρω τι είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι τρεις μήνες στην ομάδα, πριν ένα μήνα ήρθε και ο Αμρ. Του μίλησα, του εξήγησα τι θέλω και ότι τον υπολογίζω και σε μας θα έχει μπόλικο χρόνο συμμετοχής και πάει πολύ καλά. Είναι ένας πραγματικά πολύ ικανός παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος και, μας βοηθάει αρκετά».

Δημήτρης Γιαννούλης: «Από την μέρα που ήρθε μέχρι σήμερα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Συνεχώς γίνεται ολοένα και καλύτερος και πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλά και από εδώ και στο εξής».

Ο Νταμίρ Κάναντι πιστεύει ότι και οι τρεις παίκτες έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και υπογραμμίζει σχετικά με το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ. «Αν το καλοκαίρι επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ και αρχίζουν να αγωνίζονται σημαίνει ότι θα έχουμε κάνει καλή δουλειά φέτος στον Ατρόμητο».

Τέλος, ο κ. Κάναντι έκανε και ένα σχόλιο για το που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος φέτος. «Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη πεντάδα. Έχουμε καλό υλικό, θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα δούμε στην πορεία τι θα καταφέρουμε να πετύχουμε στο φετινό Πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...