Μακ και Πέλκας για μια θέση.

Από paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ στις 20:30 καλείται να μείνει όρθιος στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό.
Πηγή: paokrevolution.net
Μακ και Πέλκας για μια θέση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στην τελευταία προπόνηση, έδειξε ότι προβληματίζεται για κάποιες θέσεις κάνοντας αρκετές δοκιμές. Ολα δείχνουν ότι στο ματς αυτό θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Μακ που στους τελευταίους αγώνες ερχόταν από τον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι ο Πέλκας αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Μάτος και Λέοβατς στα άκρα της άμυνας με τον Βαρέλα και τον Σαμπράνο στο κέντρο της. Ο Τσίμιροτ έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στον Σάκχοφ για τη θέση δίπλα στον Μαουρίσιο. Ο Ελ Καντουρί θα είναι πίσω από τον Πρίγιοβιτς ενώ ο Βιεϊρίνια θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου πήρε τέσσερις στόπερ αφού είναι σε αυτή Μαλεζάς και Κρέσπο. Ετσι μοιραία κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι ο Λουτσέσκου έχει στην άκρη του μυαλού του το 3-5-2 και επομένως θα χρειαστεί έναν στόπερ στον πάγκο. Υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο ο Μαλεζάς να μείνει εκτός 18άδας (19 ταξίδεψαν στην Αθήνα). Απλά σημειώνουμε το γεγονός ότι τέσσερις στόπερ θα είναι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Διαβάστε ακόμη...