Στα… μετόπισθεν “μπάζει”

Από ebasket.gr: Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ την νίκη απέναντι στην Κύμη, την πήρε αφήνοντας πίσω το 0/5 που είχε στα πρώτα πέντε επίσημα ματς της σεζόν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα... λύθηκαν μετά το θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου.
Πηγή: ebasket.gr
Στα… μετόπισθεν “μπάζει”

Στον "Δικέφαλο" ξέρουν και παραδέχονται πως ως τώρα η άμυνα αποτελεί "πληγή" για τους "ασπρόμαυρους" που καλούνται να την "κλείσουν". Οι αριθμοί αποδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει αμυντικά για τον ΠΑΟΚ.

Mόνο σε 1 ματς δέχτηκε κάτω από 79 πόντους...

Στα πέντε από τα έξι επίσημα φετινά παιχνίδια, ο "Δικέφαλος" έχει δεχτεί από 79 πόντους και πάνω. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 83 πόντους από την Κύμη, 85 πόντους από την Γκαζιαντέπ και 79 πόντους από τον Προμηθέα (τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια, τα έδωσε στο "Παλατάκι"). Επίσης, από την Λούντβιγκσμπουργκ ο "Δικέφαλος" δέχτηκε 103 πόντους και 89 από τον Παναθηναϊκό.

Μόνο στο ματς με τον Άρη στο Παλέ, το παθητικό ήταν κάτω από 79 πόντους καθώς απέναντι στους "κίτρινους" ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 70 πόντους. Κι αν δούμε συνολικά τα έξι επίσημα παιχνίδια των "ασπρόμαυρων"; Ο μέσος όρος πόντων που έχει δεχτεί ο "Δικέφαλος" είναι 84,8 και αναμφίβολα αποτελεί ζητούμενο να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι. Γιατί ακόμη κι αν η ομάδα λειτουργεί καλά επιθετικά, εφόσον στα... μετόπισθεν "μπάζει" (όπως γίνεται δηλαδή μέχρι στιγμής), τότε θα δυσκολεύει περισσότερο η υπόθεση νίκη και έτσι θα πρέπει να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να "έρθει" αυτή.

Διαβάστε ακόμη...