Πώς ΠΑΟΚ και Μάτος έφτασαν στην ανανέωση

Από paok24: Ο Λεονάρντο Μάτος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2021, με τις δυο πλευρές να προχωρούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους πριν από μερικές ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Πώς ΠΑΟΚ και Μάτος έφτασαν στην ανανέωση

 O Βραζιλιάνος αμυντικός έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" που τον κρατάει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Τη βόμβα... απασφάλισε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως ΠΑΟΚ και Μάτος θα πορευτούν για πολλά χρόνια μαζί.

Ο Βραζιλιάνος ήταν μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου το 2016 και φρόντισε με το "καλημέρα" να βάλει τη σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ, σκαρφαλώντας ακόμη και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ για τους "ασπρόμαυρους" στο πρώτο μισό της σεζόν, ενδεικτικό της ποιότητας που προσέδωσε στους "ασπρόμαυρους".

Μάλιστα, ο Μάτος έκλεισε την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας 48 συμμετοχές, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία δεδομένου πως στην Ουκρανία το μάξιμουμ των παιχνιδιών που είχε στα πόδια του ήταν 35.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Βραζιλιάνος έριξε το μπαλάκι στους ιθύνοντες του Δικεφάλου και δήλωσε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στα "ασπρόμαυρα", αν φυσικά το επιθυμούσε και ο ΠΑΟΚ.

«Είμαι 31 χρονών και πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ως τα 37-38. Κάνω πολύ καλή ζωή, είμαι οικογενειάρχης, δεν πίνω, δεν καπνίζω και έχω καλή φυσική κατάσταση. Ξεκίνησα από την Φλαμένγκο και η Θεσσαλονίκη μου θυμίζει την πατρίδα μου λόγω της κουλτούρας και της θερμοκρασίας, του κόσμου και πολλών άλλων. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον ΠΑΟΚ και αν το θελήσει η διοίκηση θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου».

Το μήνυμα ελήφθη άμεσα και βλέποντας στο εσωτερικό της ομάδας πως ο 31χρονος αμυντικός αποτελεί μια σταθερά του Δικεφάλου από την πρώτη στιγμή , δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση για ανανέωση.

Στις τάξεις του Δικεφάλου είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα και τον επαγγελματισμό του Βραζιλιάνου και γι΄αυτό προχώρησαν αρχικά σε μια διερευνητική επαφή μαζί του για την προοπτική της ανανέωσης.

Από την στιγμή που και ο Μάτος ήταν απόλυτα θετικός και ικανοποιημένος, οι δυο πλευρές δεν άργησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι το 2021, δίνοντας... παράταση στην συνεργασία τους για ακόμη δυο χρόνια, δεδομένου πως η αρχική συμφωνία ολοκληρωνόταν το 2019.

Διαβάστε ακόμη...