«Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση»

Από paok24.com: Πως σχολίασε ο τεχνικός της Κύμης την ήττα στο «Παλατάκι».
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση»
Ο προπονητής της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι ο «Δικέφαλος» παρότι διανύει μία πολύ δύσκολη αγωνιστικά περίοδο, κάνει σταθερά βήματα προόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε το προβάδισμα και δικαίως κέρδισε γιατί ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες. Ήταν δύσκολη η αποστολή μας κι έγινε πιο δύσκολη λόγω της απουσίας του Mπράιαν αλλά και τον Κρέϊνορντ. Ήταν βασικοί παίχτες και μας πόνεσε η απουσία τους λόγω των χαρακτηριστικών που είχαν στο παιχνίδι μας. Δίνω συγχαρητήρια στους παίχτες μου που μάτωσαν κι έδωσαν τα πάντα και δεν σταμάτησαν να προσπαθούν ανεξαρτήτως της διαφοράς. Είμαστε σίγουροι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα που θα προετοιμαστούμε πολύ καλά για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ σε όλους τους θεσμούς του", δήλωσε ο τεχνικός της Κύμης. 

Τι ήταν αυτό που είχε δει στα ως τώρα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: "Βλέποντας τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι εμφανές πως από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση. Όσο μένουν μαζί οι παίχτες και δουλεύει η ομάδα τόσο καλύτερη θα παρουσιάζεται . Αφενός είναι ομάδα που είναι ευάλωτη στο πνευματικό κομμάτι κι αφετέρου μπορεί να σε σκοτώσει στο γήπεδο της".

Για τη ζώνη που έπαιξε η ομάδα του:"Η επιλογή της ζώνης ήταν λόγω των απουσιών. Αρχικά θέλαμε να προστατευθούμε από τα φάουλ και την κούραση. Ίσως ο ΠΑΟΚ να είχε κι άγχος λόγω του άσχημου ξεκινήματος και να μας βοηθούσε κι αυτό".

Διαβάστε ακόμη...