«Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr : Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας παραχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον άσο του Δικεφάλου να βάζει τέλος στις μεταγραφικές φήμες.
Πηγή: sdna.gr
«Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στον Δικέφαλο, αγνοώντας τις φήμες, ενώ στάθηκε και στους fake λογαριασμούς στα Social Media που χρησιμοποιούν το όνομά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Λαμία: "Γύρισα με καλή διάθεση από το Βελιγράδι στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η διάθεση μεταφέρθηκε και στο γήπεδο, έτσι εγώ σκόραρα δύο γκολ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα. Κυριαρχήσαμε απέναντι στην Λαμία, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς".

Για τις μεταγραφικές φήμες: "Καμία φορά οι δημοσιογράφοι είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Μάλλον γνωρίζουν καλύτερα από εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτα για ομάδες από την Αγγλία ή την Γερμανία. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον μου".

Για τα ψεύτικα "προφίλ" του στα Social Media: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προφίλ στο instagram. Δεν γνωρίζω πως κάποιος βρήκε και πήρε τις προσωπικές φωτογραφίες μου και παλιά video. Το πρόβλημα λύθηκε και το προφίλ αφαιρέθηκε τελικά".

Για το αν του δημιούργησε πρόβλημα: "Δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, απλά ήμουν στα... λάθος φώτα της δημοσιότητας. Είναι σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι στο επίκεντρο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη...