«Τέτοια παιχνίδια θέλουν καρδιά»

Από metrosport.gr:Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μίρκο Τάκολα και μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει καρδιά ένα τέτοιο παιχνίδι και ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα.
Πηγή: metrosport.gr
«Τέτοια παιχνίδια θέλουν καρδιά»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι το ματς της χρονιάς. Τέτοια παιχνίδια θέλουν μεγάλη καρδιά. Όλη η πόλη περιμένει αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη Εγώ την εποχή που αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ πάντα πριν από τέτοια παιχνίδια γινόταν πολύ έντονη συζήτηση για τους διαιτητές».

Για την ανοιχτή προπόνηση: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης. Δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα και είναι κρίμα που η Τούμπα είναι τιμωρημένη. Το μεγάλο πρόβλημα φέτος είναι ότι έμεινε η ομάδα νωρίς εκτός Ευρώπης. Είχα κάνει ένα αντίστοιχο ποστάρισμα μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ ότι είναι φαγητό χωρίς ψωμί και σα να βάζεις βούτυρο και δεν έχεις μαρμελάδα όταν ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη».

Για το αν θα έπαιζε ξανά ποδόσφαιρο: «Αισθάνομαι φοβερή αγάπη για τον ΠΑΟΚ παρόλο που έμεινα ένα χρόνο στην ομάδα. Έχω απίστευτα συναισθήματα γι΄ αυτό τον σύλλογο. Η καρδιά μου είναι 18άχρονου, αλλά το σώμα μου δεν μπορεί να ακολουθήσει, ώστε να μπω ξανά στο γήπεδο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το πότε θα έρθει στην Τούμπα να δει αγώνα του ΠΑΟΚ: «Είναι όνειρο μου να ξανά έρθω στην Τούμπα για να δω τον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε ακόμη...