Θέλτα και Μπέτις φλερτάρουν Γκάρι

Από forza: Το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως η FΟRΖΑ αποκαλύπτει ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη πέραση στην Ισπανία.
Πηγή: forza
Θέλτα και Μπέτις φλερτάρουν Γκάρι

Το ερώτημα είναι εύλογο... «Και τι μας νοιάζει πλέον τι κάνει ο Γκάρι Ροντρίγκες; Σάμπως είναι παίκτης του ΠΑΟΚ; Επέλεξε να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, πίεσε αφόρητα για αυτό, άρα σβήνεται μονομιάς από τα ΠΑΟΚτσήδικα κατάστιχα». Έλα, όμως, που δεν είναι έτσι.

Εμμέσως, ο σφαιράτος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποτελεί ακόμα περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, αφού όσο υπάρχει το 20% μεταπώλησης, τόσο περισσότερο υπάρχει η περίπτωση για ένα γενναίο έμβασμα στα ταμεία του συλλόγου, σε περίπτωση μιας νέας μεταγραφής του.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στα μέσα της εβδομάδας ένα ευφάνταστο σενάριο από τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. ήθελε την Γουέστ Χαμ να καταθέτει επίσημη πρόταση στην Γαλατασαράι, που απορρίφθηκε, με τους Τούρκους να ζητάνε 10 εκατομμύρια ευρώ και τα «σφυριά» να υπόσχονται ότι θα επανέλθουν τον Ιανουάριο. Όπως τονίστηκε στην FORZA από διοικητικά χείλη της τουρκικής ομάδας, τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται, τουλάχιστον προς το παρόν. «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίστηκε το εν λόγω δημοσίευμα από την επίσημη «Γαλατά», που όμως στην συνέχεια της κουβέντας έδωσε μία σημαντική αποκάλυψη.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΕΤΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΤΑ

Η μετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες παρουσιάζει σημαντική άνοδο στην Ισπανία, όπου άλλωστε αγωνίστηκε με την φανέλα της Έλτσε την διετία 2013/15, πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Όπως αποκάλυψε στην FORZA διοικητικό στέλεχος της «Γαλατά» δύο ισπανικές ομάδες (Θέλτα και Μπέτις) έχουν στείλει επίσημο έγγραφο, ζητώντας διαπίστευση στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι (22/11 απέναντι στην Φενέρ) για να κατασκοπεύσουν από κοντά τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φέτος κάνει καταπληκτικά πράγματα με την φανέλα της «Γαλατά».

ΠΕΤΑΕΙ ΦΕΤΟΣ

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εξάμηνο σε μία απολύτως προβληματική «Γαλατά», ο Γκάρι Ροντρίγκες «πετάει» φέτος, σε μία ομάδα που μετά τις εκπληκτικές καλοκαιρινές της μεταγραφές είναι ήδη στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος και πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αφού βρίσκεται ήδη στο +5 από την Μπεσικτάς. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει ξεκινήσει βασικός και στα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος (δεξιός εξτρέμ σε 4-2-3-1) και μολονότι δεν έχει σκοράρει μετρά ήδη τρεις ασίστ και μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις, που κάνουν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας να αναγνωρίζουν πια την εντυπωσιακή του συνεισφορά.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;

Με δεδομένο ότι η Γαλατά τον απέκτησε για 3,5 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί μία πραγματικά μεγάλη πρόταση για να τον παραχωρήσει, κάτι που δεδομένα συμφέρει τον ΠΑΟΚ, που σε μία υποτιθέμενη πώληση έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, θα βάλει στα ταμεία του δύο ζεστά εκατομμυριάκια σχεδόν από το πουθενά.

Όσο για το αν θέλει να φύγει από την Τουρκία με την «Γαλατά» να οδεύει φουλ για τίτλο και ομίλους Champions League; Κρατήστε τούτο. Ο Ροντρίγκες είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δελεάζεται εύκολα από χρήμα, λάμψη, υποσχέσεις και δεν έχει καθίσει ποτέ πάνω από δύο χρόνια στην ίδια ομάδα. Ότι καλύτερο δηλαδή για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...