Φροντιστήριο για το ντέρμπι σε Σαμπράνο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο

Απο metrosport.gr : Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του βάζουν στο κλίμα τους νέους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενόψει ντέρμπι
Πηγή: metrosport.gr
Φροντιστήριο για το ντέρμπι σε Σαμπράνο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο

Προβληματίστηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τις εκτός έδρας απώλειες. Προσπάθησαν να βρουν τι φταίει και ο Δικέφαλος πέταξε στα «σκουπίδια» βαθμούς σε ματς που ήταν δικά του. Ναι, έλειψε η χημεία.

Ναι ορισμένοι παίκτες δεν είχαν  βρει τη φόρμα τους. Ωστόσο, υπήρχε και κάτι άλλο που, ως συμπέρασμα επιβεβαιώθηκε στη Λάρισα. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα από το εξωτερικό και κυρίως οι Σαμπράνο, Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο που δεν είχαν γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν ήταν υποψιασμένοι για το τι ακριβώς θα συναντήσουν. Δεν γνώριζαν τις ιδιαιτερότητες των αγώνων. Και ο Ρέι θα μπορούσε να είναι στην παραπάνω κατηγορία, αλλά βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ήρθε νωρίς στην ομάδα.

Για όλους, όμως, πάρθηκε η απόφαση να περάσουν από… φροντιστήριο πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ειδικά για ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του κατέληξαν στην απόφαση για ανοιχτή προπόνηση αύριο το απόγευμα.

Δεν περιμένουν, όμως, μόνο από τον κόσμο να τους φτιάξει. Καθημερινά, τόσο ο Παντελής Κωνσταντινίδης και τα άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, μιλούν στους παραπάνω παίκτες για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ποιο είναι το ειδικό βάρος που κουβαλά αυτό το ματς και , κυρίως, τι θα συναντήσουν στο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα, τους τονώνουν την ψυχολογία, κυρίως του Ελ Καντουρί που εμφανίζεται πολύ αγχωμένος στα παιχνίδια. Ξέρουν πώς αν αυτοί οι τέσσερις πάνε καλά-και με δεδομένο ότι παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς (παρότι δεν είχε πάρει γεύση από Καραϊσκάκη πέρυσι), ο Μάτος και ο  Πέλκας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν-ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει θριαμβευτής από το ντέρμπι και να γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.      

Διαβάστε ακόμη...