«Καλύτερο υλικό ο ΠΑΟΚ, περιμένω να πάρει το πρωτάθλημα»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Ζλάτζιαν Σπάσιτς
Πηγή: metrosport.gr
«Καλύτερο υλικό ο ΠΑΟΚ, περιμένω να πάρει το πρωτάθλημα»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Ζλάτζιαν Σπάσιτς και μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», την ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης στην Τούμπα, τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, τον Πρίγιοβιτς αλλά και την κλήρωση των μπαράζ που έφερε αντιμέτωπες την Ελλάδα και την Κροατία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»: «Είναι ένα ντέρμπι και μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή φόρμα. Ο Δικέφαλος ανέβασε ταχύτητα, είναι καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι πιο κουρασμένος γιατί έχει παιχνίδι σήμερα με την Μπαρτσελόνα».

Για την ανοιχτή προπόνηση αύριο στην Τούμπα: «Είναι μια πολύ καλή κίνηση, οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα έχουν ποιότητα και θα βοηθήσει την ομάδα ο κόσμος για τον αγώνα της Κυριακής. Και παλιά ερχόταν ο κόσμος να μας εμψυχώσει, ο κάθε παίκτης πρέπει να σκεφτεί ότι θα παίζει σε ένα παιχνίδι που θα το βλέπει όλη η Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη, σίγουρα όμως πιστεύω ότι δεν θα χάσει. Αυτά τα ντέρμπι κρίνονται από τον παίκτη που θα δώσει περισσότερο πάθος».

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστές: «Ο Βιεϊρίνια μπήκε στην ομάδα και μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Πιστεύω ότι ο Μακ μπορεί να κρίνει το παιχνίδι, όπως και ο Πρίγιοβιτς που με τους παίκτες που έχει δίπλα του θα μπορέσει να πετύχει ένα γκολ. Είναι σε καλή φόρμα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πέλκας επίσης μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει καλύτερο υλικό και περιμένουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το τι λένε για τον Πρίγιοβιτς στη Σερβία: «Εγώ πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι και αποδεικνύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, τότε θα έχει προτάσεις. Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να βάλει ακόμη περισσότερα γκολ, τώρα τον χρειάζεται η ομάδα, και έπειτα να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ στο εξωτερικό».

Για την απόδοση του Βιεϊρίνια που μπορεί να κάνει την διαφορά: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μας χρειάζεται ο καλός Βιεϊρίνια. Εχει εμπειρία και μπορούμε να χτυπήσουμε κάτι παραπάνω φέτος».

Για την κλήρωση των μπαράζ που έφερε την Κροατία αντιμέτωπη με την Ελλάδα: «Δύσκολος αντίπαλος η Κροατία, όμως η Ελλάδα έχει πιθανότητες να περάσει. Εμείς οι Σέρβοι υποστηρίζουμε την Ελλάδα και θέλουμε να περάσει στο Μουντιάλ. Η Κροατία έχει πολύ καλούς παίκτες, η Ελλάδα όμως έχει την καλύτερη άμυνα όλων των ομάδων στα προκριματικά. Θα δώσει τα πάντα η Ελλάδα, πρέπει να μπει στο παιχνίδι σοβαρά, να είναι αποφασισμένοι οι παίκτες για να περάσουν στο Μουντιάλ. Η Κροατία έχει αδυναμίες και μπορεί να περάσει η Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...