«Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη»

Από inpaok.com : Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη επί του Δούκα, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης στη συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: inpaok.com
«Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη»

O έμπειρος προπονητής, αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Γκέζτεπε, αναφέροντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα μιλήσουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Δούκα: «Η νίκη ήταν άνετη με βάσει το τελικό σκορ αλλά σίγουρα αρκετά αγχωτική καθώς ήρθε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήταν αρκετά καλή η άμυνα μας και παρότι είχαμε κάποιες δυσκολίες επιθετικά στην αρχή, βρήκαμε τις λύσεις που ψάχναμε στη συνέχεια».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν και πάλι δίπλα μας σήμερα. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του φετινού παζλ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας».

Για το ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Γκέζτεπε: «Η Γκέζτεπε είναι πολύ δυνατή ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ αλλά εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το ζητούμενο είναι να είμαστε υγιείς και να έχουμε διάρκεια μέσα στη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...