«Δυνατή και μαχητική η Ελλάδα, όμως, πιο ποιοτική η Κροατία» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Κροάτης πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ
Πηγή: metrosport.gr
«Δυνατή και μαχητική η Ελλάδα, όμως, πιο ποιοτική η Κροατία» (audio)

και αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στις αναμετρήσεις της Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, όμως, το γεγονός ότι το ματς γίνεται στο Καραϊσκάκη δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα: «(σ.σ. στο άκουσμα της ερώτησης ο Σίλντενφελντ γελάει)... Γελάω διότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι ξέρεις ότι δεν έχεις καμία ελπίδα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για τον Ολυμπιακό».

Για το αν μπορεί να επηρεάσει τον Ολυμπιακό ενδεχόμενη κούραση από το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Μπορεί να είναι κουρασμένος από αυτό το παιχνίδι, όμως, στο πρωτάθλημα όλα αυτά πάνε περίπατο. Είναι ο κόσμος, είναι η σημασία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Από τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ωραία πράγματα. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Η ομάδα ήταν καλή, ο κόσμος καλός. Όλα ήταν πολύ καλά».

Για τις αναμετρήσεις Ελλάδας – Κροατίας για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ: «Η Ελλάδα είναι δυνατή, νεανική ομάδα και την σεβόμαστε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι ομάδα με μαχητικότητα και ότι ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι πολύ ψηλά. Η Κροατία, όμως, είναι πιο ποιοτική ομάδα».

Ακούστε όσα είπε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...