Δεν πάει πουθενά ο Πρίγιοβιτς

Aπό sport24.gr: Ο "καπνός" (ανάρτηση Πολωνού δημοσιογράφου για πρόταση από την Αγγλία) δε συνοδεύεται από "φωτιά" και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς κλείνει τα αυτιά του στις "σειρήνες".
Πηγή: sport24.gr
Δεν πάει πουθενά ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει μεγάλα σχέδια φέτος για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Έχει στοχεύσει στο νταμπλ (το λέει και το ξαναλέει στις δημόσιες τοποθετήσεις του) και θέλει να συνδυάσει αυτή την ιστορική πρόκληση του "Δικεφάλου" και με έναν μεγάλο προσωπικό στόχο:

Την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα, πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, σε μία χαλαρή συνάντηση που είχε με τον ατζέντη του, Ρίαν Καπαγιαννίδη, είχε δεχθεί την πρόκληση να κυνηγήσει τον στόχο των 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς επιπλέον ευρωπαϊκά παιχνίδια, το να σημειώσει 23 ακόμη γκολ, θα είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Τα παραπάνω στοιχεία δίνουν και την απάντηση στο αν ο 27χρονος Σέρβος φορ σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής. Πρόταση από αγγλική ομάδα στα γραφεία του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, τουλάχιστον αυτό βγαίνει από τα γραφεία της Τούμπας και το περιβάλλον του Πρίγιοβιτς.

Αλλά και να έρθει από οποιονδήποτε, πολύ δύσκολα θα δελεάσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον υψηλόσωμο φορ. Όχι γιατί μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει μία πρόταση 10 εκατ. ευρώ όσο είναι η ρήτρα του, αλλά γιατί ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς συμφωνούν ότι έχουν ακόμη πολλά να ωφεληθούν από τη συνεργασία τους.

Ο "Πριγιογκόλ" είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και δεν έχει καμία λογική να μείνει στα μισά μία προσπάθεια που έχει ιστορικό χαρακτήρα για τον "Δικέφαλο" και μπορεί να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή αξία του Σέρβου άσου. Πρωτάθλημα μπορεί να έχει πάρει και στη Λέγκια, αλλά στον ΠΑΟΚ, 33 χρόνια μετά το αμέσως προηγούμενο, θα είναι κάτι ξεχωριστό.

Διαβάστε ακόμη...