«Όταν φτάσει στα καλά του ο Βιεϊρίνια, θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr:Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Πηγή: metrosport.gr
«Όταν φτάσει στα καλά του ο Βιεϊρίνια, θα αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας: «Σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι όπως και παρουσιάστηκε η Λαμία χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα, ήταν τεράστια η διαφορά δυναμικότητας και αυτό που έμεινε είναι τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ και είδαμε ορισμένους παίκτες απ΄ αυτούς που περιμένουμε να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους. Όπως ο Μαουρίσιο που δείχνει τι παίκτης είναι. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ότι γίναμε σούπερ ομάδα ξαφνικά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να μη χάνει βαθμούς, όπως έγινε στα πρώτα τρία εκτός έδρας ματς και όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, θα πρέπει να τελειώνεις αυτά τα ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι η επιβεβαίωση αν είσαι δυνατός για να μπορέσεις να πάρεις το πρωτάθλημα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό το ματς δεν κρίνει τίποτα. Είναι σημαντικός αγώνας τόσο για τους παίκτες, όσο για τον κόσμο, τη φανέλα και την ιστορία του συλλόγου. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Εγώ θα έλεγα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια επιβεβαιώνεις το πόσο ισχυρός είσαι. Θέλουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να δείχνει χαρακτήρα, να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, να μη παίζει φοβισμένα και να καθαρίζει τα παιχνίδια, ανεξαιρέτως ποιος είναι ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό στο πρωτάθλημα, αρκεί ο καθένας να το δείχνει και να μπορέσει σωστά να το διαχειριστεί ο Ραζβάν. Ο Βιεϊρίνια πρέπει να ΄ρθει στα καλά του γιατί όταν φτάσει εκεί θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας».

Για το αν θα μπορέσει η Ελλάδα να είναι στη Ρωσία: «Από τη στιγμή που κατορθώσαμε να μπούμε στα μπαράζ, νομίζω στα διπλά αυτά τα ματς με την Κροατία, η Ελλάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη και έχει καλό υλικό και σίγουρα δεν είναι ανίκητη η Κροατία, αρκεί εμείς να βρεθούμε σε καλή μέρα. Ας ευχηθούμε όλοι η Ελλάδα να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Διαβάστε ακόμη...