Ο «νόμος» της Τούμπας φέρνει τίτλο! (pics)

Από onsports.gr : Ο «Δικέφαλος» του Βορρά πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη του στη Super League με μόλις δυο γκολ παθητικό και θα πάει στο Καραϊσκάκη όντας στην κορυφή της Super League μετά από 2,5 χρόνια!
Πηγή: onsports.gr
Ο «νόμος» της Τούμπας φέρνει τίτλο! (pics)

Ανίκητος μοιάζει στην έδρα του ο ΠΑΟΚ. Την Κυριακή (15/10) δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στη Λαμία την οποία και «πάτησε» με 4-0 και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί, για το πρωτάθλημα και έβδομη συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, εντός έδρας νίκη που πανηγύρισε ο «Δικέφαλος» του Βορρά, ενώ σε ένα ακόμα ματς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του.

Συγκεκριμένα αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι, από τα εφτά που έχει δώσει από το καλοκαίρι στην Τούμπα στο οποίο κατάφερε να μην δεχτεί τέρμα. Οι ελληνικές ομάδες που κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ και να σκοράρουν στην έδρα του ήταν η Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός, με την ομάδα της Βοιωτίας να σκοράρει στο «Καυτανζόγλειο», όπου και διεξήχθη η αναμέτρηση. Υπάρχει όμως και η Έστερσουντ που σκόραρε στα προκριματικά του Europa League.

Φυσικά η Τούμπα δεν δίνει τίτλο στον ΠΑΟΚ, καθώς θα πρέπει να πάρει και «διπλά» στην επαρχία αλλά και κάποιο από τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (22/10). Οι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν στο Καραϊσκάκη με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και με την θετική αύρα της πρώτης θέσης. Στον ΠΑΟΚ πάντως είχαν καιρό να δουν την ομάδα στην κορυφή της Super League. Συγκεκριμένα 2,5 χρόνια! Από τις αρχές Ιανουαρίου του 2015, όταν και ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0 με τον Ολυμπιακό να τον προσπερνά έπειτα από την άνετη επικράτηση επί της Ξάνθης με 3-1.

Αναλυτικά οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τις αρχές Αυγούστου:

Διαβάστε ακόμη...