Ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ

Από paok24.com: Μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή υπάρχει μία πρώτη εικόνα για το επίπεδο της διαιτησίας σε αυτές τις πρώτες αναμετρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν σημαντικά λάθη, τα οποία έχουν αλλοιώσει τα τελικά αποτελέσματα και έχουν δώσει βαθμούς στους ανταγωνιστές του «Δικεφάλου».

Νωρίτερα σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ αποφασίστηκε ότι σε μία προσπάθεια να ακουστεί και η θέση του ΠΑΟΚ προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα ζητηθεί συνάντηση της πλευράς του «Δικεφάλου», αποτελούμενη από τους κυρίους Γκαγκάτση και Μίχελ, με τον αρχιδιαιτητή κ. Περέιρα.

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ θέλουν να γίνει μία αναλυτική συζήτηση για όσα έλαβαν χώρα στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Super League Σουρωτή, να εκφράσουν τις θέσεις τους για τα λάθη που έγιναν και είναι σημαντικά και να γίνει μία προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προέκυψαν με τις κακές διαιτησίες.

Ο «Δικέφαλος» θέλει να χτυπήσει δυνατά «καμπανάκι» προς την ΚΕΔ, σε μία προσπάθεια να μειωθούν τα διαιτητικά λάθη που καθορίζουν τελικά αποτελέσματα και αλλοιώνουν την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη...