«Δεν πρέπει να αφήσουν τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει»

Απο metrosport.gr : Στα επόμενα παιχνίδια θα κριθεί η δυναμική και το δέσιμο της ομάδας του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν πρέπει να αφήσουν τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε ότι η σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί είναι δυναμικά τεστ για την ομάδα και θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, αναφερόμενος στον Αντελίνο Βιεϊρίνια υποστήριξε ότι θα πρέπει να του δοθεί χρόνος για να βρει τον καλό του εαυτό και να αποδώσει τα μέγιστα ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον Δημήτρη Πέλκα που βελτιώνεται συνεχώς και γίνεται χρήσιμος για την ομάδα.

Τέλος, επισήμανε ότι δε θα πρέπει να αφήσουν τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει ώστε το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Η σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί είναι τεστ δυναμικά για τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα φανεί η δυναμική της ομάδας και το εάν υπάρχει δέσιμο. Δείχνει ότι πάει κάτι να γίνει αλλά θα φανεί. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί. Δεν είναι καλά. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα και βοηθήθηκε από τα παιχνίδια που δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικά μέχρι στιγμής αποκτώντας ψυχολογία».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια έπαιζε ως δεξί μπακ και εμείς τον επαναφέραμε εκεί που έπαιζε όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ. Ας μην τον κρίνουμε, ας τον περιμένουμε. Θέλει να παίξει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Για αυτό ήρθε, του αρέσει  εδώ. Θα βγάλει το καλό του πρόσωπο».

Πρόσθεσε: «Με ικανοποιεί ο Πέλκας που σιγά-σιγά γίνεται μεστός και πολύ χρήσιμος για την ομάδα. Έχει στοιχεία που δε τα βρίσκεις εύκολα σε παίκτες στα χαφ και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ».

Για το εάν φέτος το πρωτάθλημα είναι υπόθεση τριών: «Εάν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα θα είναι υπόθεση των τεσσάρων. Ας μην τον αφήσουμε από έξω. Οι άλλοι τρεις είναι οι βασικοί και έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ένα πρωτάθλημα που μπορεί ο καθένας να κερδίσει και να χάσει με τους μικρούς να αποσπούν βαθμούς. Θέλω να δω τον  ΠΑΟΚ σε ένα τεστ δυνατό και να βγάλω συμπέρασμα και να πω με σιγουριά ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει. Βρίσκεται σε μια κατάσταση και ψάχνει να βρει τον εαυτό του. Πρέπει να τον κρατήσουν χαμηλά για να υπάρχει ενδιαφέρον εάν ξυπνήσει και φύγει θα φύγει το ενδιαφέρον από τους πάντες».».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...