«Φονικό» ένστικτο: Κωδικός Πρίγιοβιτς

Από sdna: Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον «εκτελεστή» που έψαχνε, με τον Σέρβο φορ να προσθέτει ακόμη δυο γκολ στο ενεργητικό του με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο της Εθνικής Σερβίας.
Πηγή: sdna.gr
«Φονικό» ένστικτο: Κωδικός Πρίγιοβιτς

 Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Πρίγιοβιτς αντιλήφθηκε με το... καλημέρα, πως το όνομα του βρίσκεται μόνιμα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ, πως καλείται να πάρει επιθετικά την ομάδα στις πλάτες του, με τον ίδιο να γεννάει μεγάλες προσδοκίες από το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», πετυχαίνοντας διψήφιο αριθμό γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς απέφυγε να βάλει ταβάνι στον εαυτό του, αλλά ξεκαθάρισε πως... κάτι λιγότερο από 20 γκολ, δεν συνιστούν προσωπική επιτυχία:

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα την περσινή σεζόν. Και φυσικά να γίνομαι όλο και καλύτερος. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να σκοράρω συνεχώς για να βοηθήσω να πάρουμε τόσο το Κύπελλο, όσο και το Πρωτάθλημα, ο οποίος είναι ο στόχος μας στην Ελλάδα.

Το σίγουρο είναι ότι θέλω να βάλω πάνω από 20 γκολ. Αν μπορέσω να πετύχω και… εκατό! Κάθε ευκαιρία θέλω να την εκμεταλλεύομαι. Δεν βάζω και δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου. Ποτέ δεν πίεσα τον εαυτό μου να πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Αλλά θέλω να ξεπεράσω τα είκοσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ξεκίνημα για... ρεκόρ καριέρας

Ο Σέρβος άφησε τα λόγια και πέρασε γρήγορα γρήγορα στις πράξεις και μόλις σε έντεκα παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, μετράει ήδη εφτά γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει και στις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ ενώ σημείωσε ακόμη δυο στο πρώτο παιχνίδι με την Έστερσουντ. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του “Πρίγιο” είναι πως ποτέ άλλοτε στην καριέρα του δεν έχει πραγματοποιήσει ένα τόσο παραγωγικό ξεκίνημα, κάτι που αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Τα εφτά γκολ του Πρίγιοβιτς σε έντεκα ματς , συνιστούν... ρεκόρ καριέρας για τον Σέρβο φορ, με την δεύτερη καλύτερη επίδοση του στα πρώτα του έντεκα ματς σε μια σεζόν να είναι τα πέντε γκολ σε δέκα αγώνες που σημείωσε την σεζόν 2012 - 2013, με την φανέλα της Τζουργκάρντεν, ενώ την σεζόν 2014-2015, έγραψε τέσσερα γκολ για λογαριασμό της Μπόλουσπορ.

Η αχίλλειος πτέρνα ενός killer

Το... μελανό σημείο της πορείας του Πρίγιοβιτς εντοπίζεται μακριά από την Τούμπα ή για την ακρίβεια μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τα 15 από τα 17 συνολικά γκολ του ο Σέρβος τα έχει βάλει στην Τούμπα, τα 16 από τα 17 στη Θεσσαλονίκη, και τα 17 στη Βόρεια Ελλάδα, παραμένοντας για την ώρα... άσφαιρος στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, κάτι που συνάδει απόλυτα με την γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου, που μέτρησε απώλειες σε Λιβαδειά, Ριζούπολη και Λάρισα.

Κι αν αναρωτιέστε αν υπάρχει εξήγηση; Ακόμη και ο φορ του ΠΑΟΚ το ψάχνει: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια, ελπίζω κι εύχομαι να αλλάξει...»

Διαβάστε ακόμη...