Αρχίζει να γίνεται… ΠΑΟΚ

Aπό gazzetta.gr: Πιστή αντιγραφή των όσων δουλεύουν στις προπονήσεις, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, το πρώτο και το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο εύκολο 4-0 επί της Λαμίας.
Πηγή: gazzetta.gr
Αρχίζει να γίνεται… ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να αποκτά αγωνιστική ταυτότητα, να βγάζει πράγματα στο χορτάρι και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας. Ο «Δικέφαλος» πήρε ξεκούραστα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα και πάει «με άλλον αέρα» στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενας επιπλέον λόγος για τον οποίο ο 48χρονος προπονητής πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος είναι η προσαρμογή των ποδοσφαιριστών του σε όσα δουλεύουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις.

Ότι σχεδιάστηκε στο χαρτί, αυτή τη φορά βγήκε στο γήπεδο. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα, τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο γκολ, που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι» και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.

Στο 1-0 από το Λέοβατς στο 10' οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ άλλαξαν πάνω από δέκα φορές την μπάλα, με τον Κροάτη να κάνει την κίνηση, που ζητάει ο Λουτσέσκου, να πατάει περιοχή και να σκοράρει, μετά τη μαγική ασίστ από το Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος στη φάση του 3-0, κουβαλάει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, παίζει με τον Σάχοφ, αυτός με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος κάνει ακριβώς ότι έχει σχεδιαστεί στην προπόνηση.

Βλέπει τον Βιεϊρίνια να βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών, πασάρει την μπάλα και ο Πορτογάλος, με μια σέντρα-ξυραφιά, «γράφει» τη δεύτερη προσωπική ασίστ, καθώς ο Πέλκας ήταν στη σωστή θέση και με μονοκόμματο σουτ εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...