Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Aπό paokbc.gr: Η δράση συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα και το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει την εγχώρια δραστηριότητα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Gaziantep, πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς επικράτησε της Pinar Karsiyaka με 74-73. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Στέφανου Δέδα ήταν ο Sean Armand με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Victor Rudd είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Η MHP Riesen Ludwigsburg γνώρισε την Παρασκευή την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν από τους Giessen 46ers, αλλά την Κυριακή νίκησε εκτός έδρας την Braunschweig με 67-74 και βελτίωσε το ρεκόρ στο γερμανικό πρωτάθλημα στο 3-1. Πρώτος σκόρερ της MHP Riesen ήταν ο Justin Sears με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Η Iberostar Tnerife δεν επηρεάστηκε από την ήττα της στην πρεμιέρα του Basketball Champions League από την Ventspils και πέτυχε την 3η της νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές στην ACB, επικρατώντας της Joventut εκτός έδρας με 73-76. Πρώτος σκόρερ για την κάτοχο του τροπαίου του Basketball Champions League ήταν ο Mateusz Pontika που είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η Capo D’Orlando δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ούτε στον τρίτο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς παρά το γεγονός ότι πάλεψε το παιχνίδι γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την Armani Milano με 62-68. Κορυφαίος για τους Σικελούς ήταν ο Justin Edwards με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Μία ακόμα ήττα, την 5η της σε ισάριθμα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, μέτρησε η περσινή πρωταθλήτρια Elan Chalon, που έχασε από την Dijon με 88-86. Οι 27 πόντοι του Jeremy Nzeulie  δεν ήταν αρκετοί για τους πρωταθλητές, ενώ ο Mickael Gelabale δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο ντεμπούτο του, καθώς είχε 1 πόντο σε 11 λεπτά συμμετοχής.

Στο 5-2 έπεσε το ρεκόρ της Neptunas Klaipeda, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από την Lietuvos Rytas με 92-79. Από τη Neptunas ξεχώρισαν οι Mindaugas Girdžiūnas με 16 πόντους και Laimonas Kisielius με 13, ενώ από την πλευρά της Lietuvos ξεχώρισε ένας πρώην «ασπρόμαυρος», ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 18 πόντους.

Τέλος, η Ventspils είχε… φόρα από τον θρίαμβο της επί της Iberostar Tenerife και διέλυσε την Jekabpils με 76-50, πετυχαίνοντας την 5η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Καλύτερος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Ingus Jakovics με 14 πόντους και 8 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...