Λουτσέσκου σε παίκτες: «Όχι άλλοι χαμένοι βαθμοί»

Από thessports.gr: Τι ζήτησε ο Ρουμάνος τεχνικός από τους παίκτες του ενόψει του σημερινού (15/10, 16:00) αγώνα με τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: metrosport.gr
Λουτσέσκου σε παίκτες: «Όχι άλλοι χαμένοι βαθμοί»

Την απόλυτη προσοχή των παικτών του ζητά ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο σημερινό (15/10, 16:00) παιχνίδι με τη Λαμία το οποίο θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο Ρουμάνος τεχνικός, παράλληλα με την έμφαση την οποία δίνει στην τακτική και τη βελτίωση των αδυναμιών της ομάδας, μιλώντας στους παίκτες του Δικεφάλου, είπε μεταξύ των άλλων:

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε focus στον αντίπαλό μας, να μην τον υποτιμήσουμε, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες τις οποίες θα δημιουργήσουμε και να πετύχουμε μία άνετη νίκη. Σας ζητώ να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να «ανακεφαλαιώσει» τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες στους παίκτες του (μετά και την επιστροφή των διεθνών) στην τελική ομιλία την οποία προτίθεται να κάνει σήμερα, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν τα μέλη της αποστολής. Ο Λουτσέσκου ζητά παράλληλα από τους παίκτες του, να βελτιώσουν την εικόνα τους και να διασπάσουν την αμυντική διάταξη της Λαμίας, η οποία αναμένεται να είναι πολυπρόσωπη.

Διαβάστε ακόμη...