Μόνος του για 41η φορά

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ δείχνει να τα καταφέρνει ακόμα και όταν απουσιάζει ο 12oς του παίκτης, καθώς φέτος μετρά μόνο νίκες στους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες του.
Πηγή: sport24.gr
Μόνος του για 41η φορά

Ο ΠΑΟΚ μετρά οκτώ διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος στην άδεια Τούμπα (σε αγώνες πρωταθλήματος και πλέι οφ), και στην αναμέτρηση με τη Λαμία θα δώσει τον πέμπτο φετινό, από τους συνολικά επτά αγώνες χωρίς θεατές, λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε για όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου της περσινής σεζόν.

Οι ασπρόμαυροι μετρούν φέτος τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στις αναμετρήσεις με Κέρκυρα (3-1), Παναιτωλικό (1-0), Λεβαδειακό (2-1 για το κύπελλο) και Γιάννενα (1-0), ενώ μετά από το παιχνίδι με τη Λαμία ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, το σημερινό είναι το 28ο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο και τις θύρες του γηπέδου κλειστές. Στις προηγούμενες 27 αναμετρήσεις, έχει μετρήσει 20 νίκες, 4 ισοπαλίες (με τελευταία στις 14 Μαρτίου 2015 με τον Αστέρα Τρίπολης, 0-0) και 3 ήττες (με τελευταία στις 11 Μαρτίου 2006 από τον Παναθηναϊκό, 0-1).

Σε επίπεδο πλέι οφ ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο νικών (4/4) ενώ τα ποσοστά επιτυχίας πέφτουν σε παιχνίδια κυπέλλου (2-3-0) και Ευρώπης (1-0-3).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...