Η αρχή ενός… Γολγοθά

Από inpaok.com: Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Λαμία την Κυριακή (15/10) στις 16:00 το μεσημέρι για την έβδομη αγωνιστική της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Η αρχή ενός… Γολγοθά

Ο Δικέφαλος μετά την ισοπαλία στη Λάρισα εναντίον της τοπικής ομάδας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στους νεοφώτιστες της κατηγορίας που ανέβηκαν πανεύκολα στα μεγάλα σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν και το νικηφόρο σερί που έχουν μέχρι στιγμής εντός έδρας, καθώς μετρούν σε τρία ματς ισάριθμες νίκες απέναντι σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακόμα, για τους Κυπελλούχους Ελλάδας ακολουθεί ένας... Γολγοθάς που θα κρίνει στο μέγιστο την πορεία τους στον θεσμό του πρωταθλήματος. Μετά το ματς με τη Λαμία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη συνέχεια θα φιλοξενήσουν τον Αστέρα Τρίπολης που παρουσιάζεται αγωνιστικά βελτιωμένος από τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάββας Παντελίδης και ο... «καυτός» μήνας Οκτώβριος κλείνει με «μάχη» δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, όπου θα τους υποδεχθεί η ΑΕΚ.

Τέλος, σε αυτό το διάστημα των δύσκολων και απαιτητικών παιχνιδιών, οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν αρχικά, ότι βελτιώθηκαν στο θέμα της φυσικής κατάστασης στο οποίο έπρεπε να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στην περίοδο της διακοπής και πως είναι και θα είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι το πέσιμο της αυλαίας.

Διαβάστε ακόμη...