Γκολ στην φτώχεια ο ΠΑΟΚ WS Αετοί

Από womensports.gr : Στο καθιερωμένο τουρνουά «Γκολ στη φτώχεια» του περιοδικού δρόμου Σχεδία, με τη συμμετοχή της Εθνικής Αστέγων, είχε την τιμή να συμμετάσχει φέτος η ομάδα ΠΑΟΚ ws αετοί fc. Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ κατέβηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή τη φορά με τα ποδοσφαιρικά τους, συμπράττοντας ενεργά στον αγώνα των ανθρώπων της Σχεδίας ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Πηγή: womensports.gr
Γκολ στην φτώχεια ο ΠΑΟΚ WS Αετοί

Στο κινητό γήπεδο της Αριστοτέλους, το ποδόσφαιρο αποτέλεσε για λίγες ώρες την κοινή στέγη των κοριτσιών του ΠΑΟΚ, παικτριών και παικτών από τη ΧΑΝΘ, την ACT, προσφυγόπουλα από ξενώνες φιλοξενίας της ΑΡΣΙΣ, από το Φάρο του Κόσμου, εθελοντές από το Σώμα Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που είχαν τη χαρά και την τιμή να συναντηθούν με την Εθνική Αστέγων.

Ευχή κι ελπίδα όλων αυτές οι προσπάθειες να αποτελέσουν την απαρχή και τη συνέχεια μιας αλληλέγγυας κοινωνικής συνείδησης. Ευχαριστούμε από καρδιάς τις κυρίες Αιμιλία Δούκα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Διαχείρισης Κοινωνικών Προγραμμάτων της Σχεδίας), Μαρία Τερκενλή (Υπεύθυνη γραφείου Θεσσαλονίκης) και Δώρα Μασλίντση (Υπεύθυνη Συνδρομών & Διαφήμισης) που με προθυμία και αμεσότητα ανταποκρίθηκαν στο αίτημά της συμμετοχής μας καθώς και την προπονήτρια της ομάδας Γιώτα Τσελέκογλου.

Διαβάστε ακόμη...