Μετ’ εμποδίων η απόφαση για τους πρόσθετους βοηθούς, ποιοι διαφώνησαν

Από soccerplus.gr : Μετ' εμποδίων και κατά πλειοψηφία, έπειτα από δύο ψηφοφορίες, πέρασε από τo ΔΣ της Super League η απόφαση εισήγησης στην ΕΠΟ για χρήση πρόσθετων βοηθών διαιτητή στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Πηγή: soccerplus.gr
Μετ’ εμποδίων η απόφαση για τους πρόσθετους βοηθούς, ποιοι διαφώνησαν

Στο μέτρο που μπήκε στο τραπέζι έπειτα από τις προτάσεις που κατέθεσε στον συνεταιρισμό ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, διαφώνησαν κάποιες ομάδες επικαλούμενες το πρόσθετο κόστος που θα δημιουργηθεί και αντιπροτείνοντας η χρήση των πρόσθετων βοηθών να γίνεται μόνο στα ντέρμπι.

Από τις μεγάλες ομάδες αρχικά διαφώνησε η ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια συντάχθηκε με την πλειοψηφία. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, αρνήθηκε να συμμετέχει στη συζήτηση!

Από τις υπόλοιπες ομάδες διαφώνησε στην αρχή η Λαμία, η οποία στη συνέχεια άλλαξε στάση, ενώ έως τέλους αρνητικές ήταν η Λάρισα, ο Απόλλων και ο Λεβαδειακός.

Ο εκπρόσωπος της Λάρισας, Αλ. Κούγιας, ήταν αυτός που σήκωσε περισσότερο τους τόνους λέγοντας ότι το μέτρο πρέπει να ισχύσει μόνο για τα ντέρμπι και όχι για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με υπολογισμούς από μετέχοντα στο ΔΣ της Super League, εφόσον το μέτρο υλοποιηθεί, κάθε ΠΑΕ θα επιβαρυνθεί με περίπου 25.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα πρόσθετοι βοηθοί χρησιμοποιούνται μόνο στους ημιτελικούς και τον τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...