Ανακάτεψε την τράπουλα ο Λουτσέσκου

Από sdna.gr : Δοκιμές προσώπων, αλλαγές σε θέσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του με φόντο το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (16.00).
Πηγή: sdna.gr
Ανακάτεψε την τράπουλα ο Λουτσέσκου

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι του Δικεφάλου έκρυβε εκπλήξεις, δεδομένου πως εκτός παρέμειναν οι Τζάλμα Κάμπος, Φερνάντο Βαρέλα, Γκόικο Τσίμιροτ και Εργκούς Κάτσε.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, υπάρχει εξήγηση από την πλευρά του Ρουμάνου τεχνικού για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων παικτών, καθώς ο Λουτσέσκου προτίμησε να στελεχώσει την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που ήταν μαζί του όλο αυτό το διάστημα και δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

Από κει και πέρα, στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα σε διάφορες θέσεις, χωρίς να... δείξει ενδεκάδα.

Βάσει των όσων δοκίμασε, φαίνεται πως ο Ροντρίγκο Ρέι θα πάρει την θέση του κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, με τον Μάτος να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λέοβατς στο αριστερό, αν και διεκδικεί τη θέση με αξιώσεις και ο Δεληγιαννίδης. Η μία θέση στα στόπερ ανήκει στον Ζαμπράνο, ο οποίος είχε παρτενέρ του άλλοτε τον Κρέσπο και άλλοτε τον Μαλεζά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Μαουρίτσιο - Κάνιας φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα, ωστόσο, και ο Σάκχοφ φώναξε παρών. Στην κορυφή της επίθεσης φιγουράρει ο φορμαρισμένος και "ορεξάτος" Πρίγιοβιτς ενώ πίσω από τον Σέρβο φορ το... χάος καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών στα χέρια του Λουτσέσκου αφού έχει στη διάθεσή του, τους Λημνιό, Μακ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...