Λεβέκ: Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν στον ΠΑΟΚ…

Aπό gazzetta.gr: Ο Γάλλος αμυντικός παραπονιέται για νέες ενοχλήσεις, ο ΠΑΟΚ μετά τις νέες εξετάσεις τον επανέφερε στα «πιτ» και όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με το Λεβέκ;
Πηγή: gazzetta.gr
Λεβέκ: Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν στον ΠΑΟΚ…

Το gazzetta.gr έχει κάποιες απαντήσεις...

Εχοντας περάσει ένα «Γολγοθά» το 2012, όπου ένα ιατρικό λάθος παραλίγο να του έκοβε τη μπάλα, ο Ντόριαν Λεβέκ εμφανίζεται διαρκώς τρομαγμένος και ψυχολογικά ανέτοιμος. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Γάλλο αμυντικό, που ξαφνικά μπήκε εκ νέου στα «πιτ», ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχε μπει σε φουλ ρυθμούς των προπονήσεων.

Μετά από την προπόνηση της Πέμπης, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και υποβλήθηκε ξανά σε εξετάσεις, με το προπονητικό τιμ να του επιτρέπει να ακολουθήσει εκ νέου «ειδικό πρόγραμμα συντήρησης», αφού συνέχισε να λέει ότι πονάει. Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής λέει πως πονάει, ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ότι κι αν έχουν δείξει τα αποτελέσματα.

Προφανώς και στον ΠΑΟΚ έχουν μετανιώσει που αποφάσισαν, με πρώτο και καλύτερο το Λούμπος Μίχελ, να μπλέξουν μ' έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά έχει ένα βεβαρυμμένο ιατρικό παρελθόν. Το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει τα προβλήματα, που ξεκίνησαν την άνοιξη του 2012, όταν μετά από ένα ιατρικό λάθος υπέστη μόλυνση (σταφυλόκοκκος) και παραλίγο να κόψει το ποδόσφαιρο, καθώς προσβλήθηκε από μια σπάνια πάθηση, που ονομάζεται αλγοδυστροφία και επηρεάζει τις αρθρώσεις

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στο ότι η καριέρα του Γάλλου ποδοσφαιριστή ήταν γεμάτη από προβλήματα και τραυματισμούς, γι' αυτό άλλωστε και δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου με την Γκινγκάμπ τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του στο «Ρουντουρού», ενώ νωρίτερα ήταν βασικός μέλος της ομάδας φτάνοντας να κατακτήσει και το κύπελλο Γαλλίας τη σεζόν 2013-14.

Όταν άρχισαν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Λεβέκ δεν έκανε ποτέ μια χρονιά με πάνω από τα μισά παιχνίδια της γαλλικής ομάδας. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2015-'16, μέτρησε 15 συμμετοχές (1.324') όταν ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός γηπέδων, τρεις γεμάτους μήνες, από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου! Πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2016-17, είχε παίξει σε μόλις 6 αγώνες από τους 45 της γαλλικής ομάδας!

ΜΟΛΙΣ 65 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ!

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ντόριαν Λεβέκ πολύ πριν ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική περίοδος. Η απόκτησή του ήταν μια προσωπική επιλογή του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος θεώρησε ότι είναι μια μεταγραφή (ως ελεύθερου) χαμηλού κόστους για τον σύλλογο.

Ο Γάλλος άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει από τα «πιτ» στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σ' ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό εναντίον της Κέρκυρας στις 27 Αυγούστου, με τα όσα συμβαίνουν γύρω από το πρόσωπο του να αποτελούν ένα πραγματικό μυστήριο.

Στην Ολλανδία τραυματίστηκε στο αυτί, σε μια σύγκρουσή του με το Λέο Μάτος, στο ζέσταμα του φιλικού αγώνα με την ερασιτεχνική Τουμπίζ, ενώ λίγες ώρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, στο Κίεβο κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ξαφνικά δήλωσε αδυναμία να συμμετέχει και αποκλείστηκε από τη 18αδα.

Ηταν αρχές Σεπτεμβρίου, μετά την πρώτη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (3-1), όταν ο άρχισε να ακολουθεί «ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης», περισσότερο για «προληπτικούς λόγους», όπως έλεγαν, τότε, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

Τρεις εβδομάδες μετά, υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία ναι μεν έδειξε βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν έχει ξεπεραστεί στο 100% και αποφασίστηκε ν' ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα όπου θα εντάσσεται σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Την περασμένη Τρίτη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως, ύστερα από δύο προπονήσεις, η χτεσινή ενημέρωση της ΠΑΕ έκανε λόγο και πάλι για «ειδικό πρόγραμμα συντήρησης» βάζοντάς τον εκ νέου στα «πιτ»!

Διαβάστε ακόμη...