Ποιος Ολυμπιακός; Μόνο Λαμία!

Από metrosport.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές είναι αφοσιωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας με την ομάδα της Φθιώτιδας.
Πηγή: metrosport.gr
Ποιος Ολυμπιακός; Μόνο Λαμία!

Μπορεί το μυαλό των φίλων του ΠΑΟΚ να είναι στο ματς της 8ης αγωνιστικής, όπου δηλαδή ο Δικέφαλος φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, είναι όμως ξεκάθαρο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές είναι αφοσιωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας με την Λαμία.

Αγώνας Πρωταθλήματος είναι και αυτός, οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι αφενός διότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη αρκετά δώρα με τις εκτός έδρας ισοπαλίες και αφετέρου διότι θέλει να αρχίσει να συνδυάζει τις εντός έδρας νίκες (μετρά το απόλυτο μέχρι στιγμής) με πειστικές εμφανίσεις.

Ετσι για λόγους ουσίας αλλά και ψυχολογίας, ο ΠΑΟΚ στοχεύει αύριο στη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που θυμίζουμε είχε πάρει φιλικό διπλό στην Τούμπα πριν από μερικές εβδομάδες αναγκάζοντας τον Ιβάν Σαββίδη να διώξει τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Από εκείνο το ματς φυσικά πολλά έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ ενισχυμένος και βελτιωμένος θέλει να φύγει νικητής από την άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφοσίωσε όλη την προπόνηση προετοιμάζοντας την ομάδα του για το αυριανό παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα έχουν απέναντι τους και πάλι μια ομάδα που θα παίξει μαζική άμυνα όπως συμβαίνει δηλαδή με τις περισσότερες στην Τούμπα. Εκτός του ανέτοιμου Λεβέκ και του τιμωρημένου Κουλούρη, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ρουμάνου, συμπεριλαμβανομένων των Κάμπος, Λημνιού.

Διαβάστε ακόμη...