Γουργούμης και Αραμπατζής στην Εθνική Ανδρών..

Απο e-handball.gr : Ο Νίκος Γραμματικός ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2019 με αντιπάλους την Ολλανδία (25/10 στο Ρότερνταμ) και Τουρκία (29/10 στο ΟΑΚΑ).
Πηγή: e-handball.gr
Γουργούμης και Αραμπατζής στην Εθνική Ανδρών..

Από τους αθλητές που κλήθηκαν απουσιάζουν τα ονόματα των Βύρωνα Παπαδόπουλου και Νίκου Τζούφρα, ενώ από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ θα απουσιάσουν τέσσερις παίκτες που θα ενσωματωθούν στις 22 Οκτωβρίου όταν και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο (19.30), ενώ στις 23 του μήνα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γραμματικός κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Αραπακόπουλος, Μωραϊτης (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμης, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Στο Λουξεμβούργο θα ενσωματωθούν και οι Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Διαβάστε ακόμη...