«Στόχος όλων είναι να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ»

Από paokrevolution.net : Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να είναι σαν οικογένεια ώστε ο Δικέφαλος να πετύχει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Πηγή: paokrevolution.net
«Στόχος όλων είναι να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Στόχος όλων είναι να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα είμαστε σαν οικογένεια για να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα μας είναι διαφορετική από πέρυσι, αλλά είναι μυστικό τα όσα δουλεύουμε... Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια καθώς κάθε μέρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξουμε τον όμιλο πρώτα. Τις ομάδες που θα αντιμετωπίζουμε και θα πράξουμε αναλόγως. Εγώ αυτό που θέλω, είναι τουλάχιστον να βρεθούμε στους «16» αν και είναι ακόμα νωρίς».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παντακίδης είπε: «Να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς καθώς την περσινή χρονιά, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Στόχος μας είναι μόνο το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση κι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Ο Σαφράνοβιτς πέρυσι έπαιξε για όλη την ομάδα, δίκαια βγήκε MVP καθώς κάλυψε και επάξια το κενό του Γκομεζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του και μακάρι να βρίσκεται στο Αιγίνιο για να μας δώσει δύναμη».

Διαβάστε ακόμη...