Επίσημο αίτημα του ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο!

Από paok24: Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη και τη σύμφωνη γνώμη του Θανάση Κατσαρή και των ανθρώπων του ερασιτέχνη του «Δικεφάλου», έχουν αποφασίσει να τρέξουν όλες τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Επίσημο αίτημα του ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο!

 Με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να καλούνται να τρέξουν τις εξελίξεις που αφορούν το γραφειοκρατικό κομμάτι, μία από τις βασικές προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ είναι να εξασφαλίσει και ένα γήπεδο που θα πρέπει να χρησιμοποιεί ως έδρα το διάστημα που θα φτιάχνει το νέο γήπεδο του.

Το Καυτατζόγλειο είναι η επιλογή του «Δικεφάλου» και σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 η εξέλιξη που παρουσιάζεται σήμερα στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πλέον και επίσημο αίτημα για τη χρήση του Εθνικού Σταδίου για τα επόμενα 2+1 χρόνια, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διάθεση να βοηθήσει στη διαμόρφωση του γηπέδου, να συνδράμει δηλαδή οικονομικά για να καλύψει το κόστος για την υλοποίηση των απαραίτητων βελτιωτικών έργων και η διοίκηση που διαχειρίζεται το Καυτατζόγλειο δε θέτει για την ώρα κάποιους ειδικούς όρους πέραν της ανάγκης να βοηθηθεί σημαντικά στο απαραίτητο… λίφτινγκ στο γήπεδο, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μετά την κατάθεση του αιτήματος από τον «Δικέφαλο» πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία σε συνεργασία με τη διοίκηση του Καυτατζογλείου θα είναι αυτή που θα πάρει την οριστική απόφαση.

Ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι την έκδοση της οριστικής απάντησης προς τον ΠΑΟΚ, μέχρι δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές, σε μία υπόθεση που θα πρέπει να έχει τελειώσει το αργότερο ως τον Φλεβάρη, ενώ ερωτηματικό για την ώρα αποτελεί το τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυροι» ζητήσουν αποκλειστική χρήση του Εθνικού Σταδίου, μετά και τη σημαντική οικονομική δαπάνη που είναι διατεθειμένοι να κάνουν, προκειμένου να παρέχονται οι απαραίτητες ανέσεις σε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους.

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί τις εξελίξεις με στόχο την ανέγερση του νέου του γηπέδου και το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο μετά κι από την εξέλιξη που θα έχουν διάφορα γραφειοκρατικά θέματα που θα προκύψουν, όπως και η περίπτωση της χρήσης του Καυτατζογλείου.

Διαβάστε ακόμη...