«Διπλά χαρούμενος για τον Πρίγιοβιτς»

Απο metrosport.gr : Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Γεωργία και με το οποίο συνέβαλε στην πρόκριση της ομάδας του στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα γίνει στην Ρωσία.
Πηγή: metrosport.gr
«Διπλά χαρούμενος για τον Πρίγιοβιτς»

Ο Πρίγιοβιτς με δηλώσεις του σε σερβικά μέσα ενημέρωσης εγκωμίασε τον Βλάνταν Ιβιτς καθώς θεωρεί πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κλήση του στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Οι δηλώσεις του Πρίγιοβιτς δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Βλάνταν Ιβιτς. Η «Μ» ζήτησε από τον Σέρβο τεχνικό να εκφράσει την άποψή του για τον «Πρίγιο – γκολ» και ο Ιβιτς αναφέρθηκε με θέρμη στον επαγγελματισμό του Σέρβου επιθετικού.

Ο Βλάνταν Ιβιτς δήλωσε στη «Μ» με νόημα: «Είμαι διπλά χαρούμενος τόσο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όσο και για την πρόκριση της εθνικής ομάδας μου στην τελική φάση του Μουντιάλ. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία. Ο Πρίγιοβιτς από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, έδειξε πως είναι απόλυτα επαγγελματίας. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως στους δέκα μήνες όπου βρίσκεται στον ΠΑΟΚ πετυχαίνει γκολ και είναι πρώτος σκόρερ. Ηδη με τον ΠΑΟΚ έχει πετύχει 15 γκολ σε 30 παιχνίδια, δηλαδή 1 γκολ ανά δύο αγώνες. Δουλεύει πολύ, το θυμάμαι στο διάστημα της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ και το δείχνει στο γήπεδο. Όπως σας ανέφερα πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος θέλει να κερδίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Σερβίας το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο την οδηγεί στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμη...