Καυτανζόγλειο για 2+1 χρόνια

Από sport24.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε τη χρήση του Καυτανζογλείου από την επόμενη σεζόν, προκειμένου να προχωρήσει στις διαδικασίες ανέγερσης της νέας Τούμπας.
Πηγή: sport24.gr
Καυτανζόγλειο για 2+1 χρόνια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χάνει χρόνο και την Τετάρτη έστειλε και επίσημα αίτημα στην διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας για τα επόμενα 2+1 χρόνια, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο δείχνει και στην πράξη το "πιστεύω" της για ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για το νέο γήπεδο μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει στην κατεδάφιση και την έναρξη ανέγερσης νέου στην Τούμπα.

Πάντως, με την διοίκηση του Καυτανζογλείου οι συζητήσεις θα διαρκέσουν αρκετά, καθώς πρέπει να διευθετηθούν πολλές παράμετροι μέχρι την τελική συμφωνία. Το στάδιο χρησιμοποιείται τόσο από τον Ηρακλή (στις προκαταρκτικές επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την επιτροπή διοίκησης του σταδίου έχει γίνει συζήτηση για την πιθανότητα αποκλειστικής χρήσης του χλοοτάπητα), όσο και από σωματεία στίβου.

Διαβάστε ακόμη...