Πάει για… βόμβα με Μπεργκ!

Από onsports.gr: Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για τον Σουηδό επιθετικό, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: onsports.gr
Πάει για… βόμβα με Μπεργκ!

Ο Σέρβος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στη φετινή σεζόν, όχι μόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά» πετυχαίνοντας κρίσιμα τέρματα, αλλά και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Για τον λόγο αυτό, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους τον διεθνή άσο και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις για την παραχώρησή του από την ΠΑΕ. Βέβαια, αυτό που... βγαίνει μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιό του φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, από την στιγμή που τα σενάρια πληθαίνουν, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη να κάνουν τις πρώτες... σκέψεις για την διάδοχη κατάσταση και σύμφωνα με το «Sportime» μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για την Αλ Αΐν, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τα... πατήματά του με τη νέα του ομάδα. Ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητές του και σε περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θεωρείται δεδομένη η κίνηση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου» είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να πάρει τον Σουηδό φορ στον ΠΑΟΚ, την εποχή που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, όμως, και τις δύο φορές, δεν τα... κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη...