Μετάνιωσαν στον ΠΑΟΚ για Χαρίση και του το δείχνουν

Από metrosport.gr: Ο Χάρης Χαρίσης έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Βέλγιο και ήδη στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επιστροφή του.
Πηγή: metrosport.gr
Μετάνιωσαν στον ΠΑΟΚ για Χαρίση και του το δείχνουν

Ο Χάρης Χαρίσης έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο μικρό διάστημα που αγωνίζεται στη Σιντ Τρουίντεν. Έχει αγωνιστεί σε 9 ματς (έχει 697 αγωνιστικά λεπτά) και έχει δώσει δύο ασίστ, αποτελώντας βασική μονάδα στη μεσαία γραμμή της βελγικής ομάδας. '

Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά μιλούν για ένα παιδί που έχει ξαναβρεί το κέφι του (έχει χάσει και λίγα κιλά) και ήδη συζητιέται ότι η ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ είναι μικρή για την αξία του.

Στην Τούμπα έχουν μετανιώσει που το καλοκαίρι αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβουν και στις συζητήσεις με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο. Έχουν φροντίσει, μάλιστα, να του στέλνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μηνύματα για το πόσο πολύ πιστεύουν στο ταλέντο του, για τον κρατάνε ζεστό.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και ήδη οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κινηθούν γρήγορα το ερχόμενο καλοκαίρι για να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιό του. Ουσιαστικά ποντάρουν και στη δική του άρνηση να παραμείνει στην Σιντ Τρουίντεν για να μειωθούν κατά πολύ οι πιθανότητες κάποια Τρίτη ομάδα να επιχειρήσει να τον αποκτήσει μέσω του βελγικού συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...