Άγγλοι και Κινέζοι κοιτούν «Πρίγιο»

Από inpaok.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει μέσα του το... ένστικτο του killer, καθώς σε συνολικά 30 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο στήθος έχει σκοράρει 15 φορές.
Πηγή: inpaok.com
Άγγλοι και Κινέζοι κοιτούν «Πρίγιο»

Τα στατιστικά του με την ασπρόμαυρη φανέλα ήταν αυτά που ανάγκασαν την εθνική Σερβίας να κινήσει γη και ουρανό για να μπορέσει να τον ενσωματώσει στο ρόστερ της.

Ήδη το όνομα του 27χρονου στράικερ ήταν γνωστό στην αγορά μέσω των εμφανίσεων με τον Δικέφαλο, ωστόσο μέσω της... διαφήμισης που του έγινε μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Αυστρία στέλνοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην τελική φάση του Μουντιάλ, έστρεψε πολλά βλέμματα πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ήδη δύο Κινεζικοί σύλλογοι έχουν στο μπλοκάκι τους τον Πρίγιοβιτς. ο οποίος έχει καλό όνομα στην χώρα της Ανατολής, αφού πριν ο ΠΑΟΚ τον αποκτήσει από την Λέγκια, είχε έρθει σε επαφή με τους Πολωνούς ομάδα από την Κίνα.

Ωστόσο, την περίπτωση του killer του Δικεφάλου εξετάζει και η νεοφώτιστη στην Premier League Χάντερσφιλντ!

Οι Άγγλοι παρά το γεγονός πως έχουν αρκετούς επιθετικούς ψάχνουν μια αξιόπιστη-ποιοτική λύση που μαζί με τον Μουνιέ θα αποτελούν την δυάδα των στράικερ

Φυσικά, όπως έχει γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες και η Μπράιτον έχει κοιτάξει τον 27χρονο στράικερ και μάλιστα είχε στείλει και σκάουτερ στα δύο ματς της εθνικής Σερβίας.

Το μόνο σίγουρο πως αν ο Πρίγιοβιτς συνεχίσει να σκοράρει με αυτό το ρυθμό θα προστεθούν και άλλοι σύλλογοι στους προαναφερθέντες.

Διαβάστε ακόμη...