«Ήταν τιμή για μένα, μας ξάφνιασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Απο e-handball.gr :Για τον αγώνα που έγινε μέσα στην έδρα της Αλοΐζιανς μίλησε στο e-handball ο αθλητής του ΠΑΟΚ Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.
Πηγή: e-handball.gr
«Ήταν τιμή για μένα, μας ξάφνιασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός ίντερ τόνισε πως ήταν τιμή για τον ίδιο να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ρεβάνς του Σαββάτου αλλά και στους 60 φιλάθλους του Δικεφάλου που ταξίδεψαν μέχρι την Μάλτα.

Αρχικά σημείωσε ότι: «Ήταν τιμή για μένα να παίξω ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ και το οποίο συνδυάστηκε με μια εύκολη επικράτηση κόντρα στην Αλοΐζιανς. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, θα παίξουμε το Σάββατο τον επαναληπτικό αγώνα. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε να περάσουμε και θα δούμε τι μπορεί να μας φέρει η συνέχεια».

Πρόσθεσε πως: «Ο ΠΑΟΚ είχε για χρόνια να κερδίσει στη Ευρώπη, έσπασε αυτή η αρνητική παράδοση, είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα για αυτό το γεγονός και μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά σε όλες τις διοργανώσεις».

Ερωτηθείς για τη δική του παρουσία όπου σημείωσε και πέντε γκολ στην Μάλτα: «Χάρηκα πάρα πολύ που αγωνίστηκα, όπως είπα και πριν ήταν τιμή για μένα. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά, να δίνω ότι έχω και είμαι έτοιμος να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα όταν μου το ζητήσει ο κόουτς».

Σχετικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε και στην Μάλτα: «Ήθελα και εγώ να σταθώ σε αυτό, καθώς ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Ο κόσμος ταξίδεψε μέχρι την Μάλτα για να είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι. Ξαφνιαστήκαμε, δεν το περιμέναμε ούτε οι ίδιοι, αυτά τα παιδιά που έκαναν τόσα χιλιόμετρα, αξίζουν τα καλύτερα από την ομάδα. Αυτό το πράγμα δεν το κάνει κανένας άλλος. Ήταν εκεί για εμάς, φώναζαν για τον ΠΑΟΚ και ήταν ο 8ος παίκτης μας».

Διαβάστε ακόμη...