«Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι κόντρα στον Άρη!» (audio)

Από metrosport.gr: Για την πάθηση του Κέβιν Ντίλαρντ στο ένα του μάτι μίλησε ο οφθαλμίατρος Αλ. Πολυχρονάκος στο Metropolis 95.5 προβαίνοντας σε μια απίστευτη αποκάλυψη
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι κόντρα στον Άρη!» (audio)

Απίστευτη αποκάλυψη από τον οφθαλμίατρο Αλέξανδρο Πολυχρονάκο στο Metropolis 95.5. Ο διακεκριμένος γιατρός μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα της πάθησης του Ντίλαρντ στα μάτια και αποκάλυψε πως στο ντέρμπι με τον Άρη ο Αμερικανός έπαιζε ουσιαστικά με ένα μάτι, αφού από το άλλο δεν έβλεπε καθόλου λόγω μόλυνσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονάκος:

«Ο Ντίλαρντ ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη (05/10) στο ιατρείο μου. Είχε μια μόλυνση στο ένα του μάτι, την οποία αντιμετωπίσαμε με σταγόνες – αντιβιοτικά. Η κατάστασή του βελτιώθηκε, γιατί στο ματς με τον Άρη έπαιζε με ένα μάτι. Από το άλλο δεν έβλεπε. Μετά τον αγώνα το αποκάλυψε ότι ήταν πολύ χάλια το μάτι του. Ίσως λόγω της λαχτάρας του να παίξει στο ντέρμπι δεν είπε τίποτα. Αλλά και το Σάββατο κόντρα στον Προμηθέα έπαιξε χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προπόνηση με γυαλιά. Εκτός αυτού δεν είχε κοιμηθεί και καθόλου, γιατί οι σταγόνες έπρεπε να μπαίνουν ανά μία ώρα μέρα – νύχτα. Ήταν πολύ βαριά η μόλυνση. Ήταν δηλαδή και ξενύχτης και απροπόνητος. Χθες έπαιξε με μάσκα, όμως, είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη που παίζει με φακούς επαφής από τα 14 να πιάσει καλή απόδοση αν ξαφνικά τον βάλεις να παίξει με γυαλιά. Ειδικά ένας παίκτης γρήγορος όπως ο Ντίλαρντ. Πρέπει να έχει πλήρες οπτικό πεδίο. Θα τον ξαναδώ αύριο, όμως, για περίπου 15 μέρες ακόμη δεν μπορεί να φορέσει φακούς. Κάθε μέρα που περνάει, κάνοντας προπόνηση με γυαλιά, θα είναι και καλύτερος».

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονάκος στο Metropolis 95.5 

Διαβάστε ακόμη...