Ηρακλής και Καυτανζόγλειο : Τι γίνεται…

Από thessports.gr : Ο πρόεδρος του ΑΕΠ Ηρακλή, του ιδρυτικού, ερασιτεχνικού σωματείου, Νίκος Βαφειάδης, αναφέρθηκε στο θέμα της έδρας και στο τι πρόκειται να γίνει με το Καυτανζόγλειο.
Πηγή: thessports.gr
Ηρακλής και Καυτανζόγλειο : Τι γίνεται…

Όπως είπε, τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, και από την άλλη Τετάρτη, ο Ηρακλής θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο.

«Θα υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις, θα παίξει ο Ηρακλής στο γήπεδο και φέτος και τα επόμενα χρόνια. Ο Ηρακλής συντηρεί το Καυτανζόγλειο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται εκεί. Δεν είμαστε αρνητικοί στο να αγωνιστεί και κάποια άλλη ομάδα στο στάδιο, γιατί είναι ένα εθνικό στάδιο που δεν μας ανήκει. Το θέμα περί αποκλειστικής χρήσης του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να μπαίνει στην ατζέντα. Αποκλειστική χρήση θα μπορούσε να έχει μόνο στο προσωπικό του γήπεδο, ο Ηρακλής για 60 χρόνια δεν είχε αποκλειστική χρήση και το πλήρωνε. Το χρησιμοποιούσαν και οι αθλητές του στίβου. Το ΟΑΚΑ κάποτε το χρησιμοποιούσαν δύο και τρεις ομάδες των Αθηνών, έτσι μπορεί να υπάρχει κοινή έδρα για τις δύο ομάδες. Πρέπει να σεβαστούν όλοι την ιστορία του Ηρακλή», είπε ο Βαφειάδης στο "Μετρόπολις".

Διαβάστε ακόμη...