Μέγα φιάσκο Ολυμπιακού με την καταγγελία κατά ΠΑΟΚ!

Απο sdna.gr : Και σε επίπεδο εντυπώσεων, αλλά και νομικά, ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε τεράστια γκάφα ζητώντας… αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ! Δικαίωση και για το ρεπορτάζ του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Μέγα φιάσκο Ολυμπιακού με την καταγγελία κατά ΠΑΟΚ!

Παρά τα όσα ισχυρίζονταν από τον Ολυμπιακό και παρά την καταγγελία που έκανε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, το SDNA σας είχε ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα ότι ο ΠΑΟΚ προβλέπεται να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο για την συμπεριφορά του βοηθού του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι να απωθήσει τον διαιτητή Κατσικογιάννη στο ματς με την ΑΕΛ.

Το SDNA δικαιώθηκε ξανά, παρά τις ασυνάρτητες κραυγές.

Και η καταγγελία του Ολυμπιακού, δεν αποδείχτηκε απλά μέγιστο φιάσκο. Αλλά και μια τεράστια νομική γκάφα!

Οι Πειραιώτες ζητούσαν να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με βάση το άρθρο 20 περί «Βίας» προς αξιωματούχους του αγώνα. Το άρθρο αυτό προβλέπει αφαίρεση βαθμών, έως και υποβιβασμό για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Από την πρώτη στιγμή, όμως, είπαμε πως στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ υπάρχει ειδική διάταξη που αφορά τα παραπτώματα των αξιωματούχων ομάδας που έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο (άρθρο 11)!

Ορθότατα, λοιπόν, το πειθαρχικό όργανο της Super League δίκασε με αυτό το άρθρο και επέβαλε στον ΠΑΟΚ 10.000 ευρώ πρόστιμο και στον Μπάτσι απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο μήνες και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Έτσι, η καταγγελία του Ολυμπιακού πήγε στα σκουπίδια, όπως αναμενόταν. Άλλωστε (και εδώ είναι η μεγάλη νομική γκάφα των «ερυθρόλευκων») ο Κατσικογιάννης είχε καταγράψει το περιστατικό στο φύλλο αγώνα με λεπτομέρειες, που σημαίνει πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν θα μπορούσε να επιληφθεί περαιτέρω και να ασκήσει δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση εκδικάστηκε και δημιουργεί δεδικασμένο, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν μπορεί να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για το ίδιο αδίκημα και να εκδικαστεί δεύτερη φορά η ίδια υπόθεση.

Το SDNA δικαιώνεται για πολλοστή φορά και όσοι επιχειρούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να παραπληροφορούν σκοπίμως τον κόσμο, πήραν τις απαντήσεις τους από την αθλητική δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη...