«Να εξασφαλιστούν τα πάντα πριν γκρεμιστεί η Τούμπα» (audio)

Απο metrosport.gr : Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όσον αφορά τις δεσμεύσεις για το νέο γήπεδο σύμφωνα με τα όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Να εξασφαλιστούν τα πάντα πριν γκρεμιστεί η Τούμπα» (audio)

Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου τόνισε ότι το εγχείρημα είναι σπουδαίο και θα πρέπει τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Ερασιτέχνης να προσέξουν πάρα πολύ ώστε να εξασφαλιστεί και να μην υπάρχουν προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το νέο γήπεδο: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για το πώς ονειρεύεται το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ:  «Θέλω να προσέξει ο Σαββίδης και ο Ερασιτέχνης τις προφορικές δεσμεύσεις για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουν. Πιστεύω ότι το σπίτι του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα και ό,τι γίνει θα πρέπει να γίνει εκεί. Θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλα αυτά γιατί θα είναι πολύ άσχημο να ταλαιπωρείται ο κόσμος και ο ΠΑΟΚ. Να εξασφαλιστούν όλα πριν γκρεμιστεί η Τούμπα. Δυστυχώς είναι τέτοιος ο τρόπος λειτουργίας του Δημοσίου που πρέπει να είναι προσεκτικοί οι πάντες. Χαίρομαι για τη δέσμευση των Μπουτάρη και Τζιτζικώστα, αλλά έχω ακούσει πολλά διάφορα από πολιτικούς και στη συνέχεια δημιουργήθηκαν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το εγχείρημα είναι σπουδαίο και πολύ μεγάλο για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να εξασφαλιστεί. Εφόσον τα  πάντα λειτουργήσουν ομαλά και πάμε στο να γίνει αυτό το νέο γήπεδο θα ήθελα να επισημάνω ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί και ο αντάξιος ΠΑΟΚτσής. Το γήπεδο είναι μια θεατρική σκηνή. Εάν δεν παίζουν σωστά οι ηθοποιοί, δε λειτουργεί. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ το έχει ανάγκη. Για αυτό θα πρέπει να τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά, ιδιαίτερα ο Σαββίδης που κάνει σοβαρές κινήσεις, ώστε ο κόσμος να ξεχνά τις πίκρες και να χαίρεται. Είναι μια διέξοδος και ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο που ζούμε».

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...