«Εθνικός ήρωας για όλους τους Σέρβους ο Πρίγιοβιτς»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάντζιαν Σπάσιτς
Πηγή: metrosport.gr
«Εθνικός ήρωας για όλους τους Σέρβους ο Πρίγιοβιτς»

και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε τη διαφορά για τη Σερβία στον αγώνα με τη Γεωργία σκοράροντας το χρυσό γκολ που έδωσε την πρόκριση στους Σέρβους για τα τελικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ο εθνικός ήρωας της χθεσινής νύχτας για εμάς ο Πρίγιοβιτς. Μας βοήθησε πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του. Είναι θέμα προπονητή βέβαια, όμως, πιστεύω ότι έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή. Ήταν πολύ καλός χθες. Είχε και άλλη μια καλή ευκαιρία μετά το 1-0. Μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ. Έτρεξε, πίεση την άμυνα των Γεωργιανών και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Πιστεύω ότι θα μπορέσει να κάνει παραπάνω πράγματα με την Εθνική, όμως, ο προπονητής πρέπει να τον βάζει από την αρχή. Έχει την ποιότητα και μπορεί να παίζει βασικός. Έχει παιχνίδια στα πόδια του, στον ΠΑΟΚ κάνει καλές εμφανίσεις. Μας χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης στην Εθνική. Βοηθάει και τους υπόλοιπους παίκτες. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα παίζει περισσότερο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα τα πάει καλύτερα από εδώ και πέρα. Έχει καλό υλικό, θα βοηθήσει και η διακοπή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει να πάρει το Πρωτάθλημα».

 

Διαβάστε ακόμη...