Ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Από sdna.gr : Στην αποκάλυψη πως ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας την ερχόμενη Πέμπτη, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης.
Πηγή: sdna.gr
Ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Με αφορμή την επίσκεψη του στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Ν.Μεσημβρίας, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στο στρατόπεδο της ομάδας και με δεδομένη τη "δίψα" του κόσμου να δει από κοντά τους "ασπρόμαυρους", ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε... ανοιχτή προπόνηση.

Η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης (22/10), και συγκεκριμένα την Πέμπτη, οι πόρτες της Τούμπας θα ανοίξουν για τους... άρρωστους ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Μόλις παρακολούθησα την προπόνηση της ομάδας. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ τόσο οργανωμένο, με θέληση, σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Αυτό πραγματικά με εξέπληξε, αυτή είναι δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου! Αυτή η ομάδα μόνο ψηλά μπορεί να πάει και πιστεύω πολύ σε αυτούς τους παίκτες.

Είναι κρίμα που οι οπαδοί μας δεν μπορούν να δουν την ομάδα στο γήπεδο για τόσα πολλά ματς. Είμαι σίγουρος ότι η ενέργεια τους θα μπορούσε να... σπρώξει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ανοιχτή προπόνηση για όλους τους οπαδούς μας που δεν μπορούν να δουν τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη Πέμπτη, στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιμένουμε την υποστήριξη σας και ζητάμε από τον καθένα να είναι δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή. Θα ενημερωθείτε σύντομα από την ΠΑΕ.

Υ. Γ. Εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ΠΑΟΚ. Όλοι στην Τούμπα!" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης.

 

Διαβάστε ακόμη...