Ενας μήνας - «φωτιά» για όλους…

Από gazzetta.gr : Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπληρώνει δύο μήνες στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ξέρει καλά πως μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος θα πρέπει η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο...
Πηγή: gazzetta.gr
Ενας μήνας - «φωτιά» για όλους…

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλαβε στις 11 Αυγούστου την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου». Τότε, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, από ότι είναι τώρα δύο μήνες μετά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις δύο συναντήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη τις τελευταίες ημέρες. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ο πρωταθλητισμός και η διεκδίκηση του τίτλου μοιάζουν να είναι μονόδρομος γι' αυτό και η απώλεια των δύο βαθμών και η εμφάνιση στη Λάρισα δεν πέρασαν απαρατήρητα στα τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Σε σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, δηλαδή μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερις αγώνες. Ολους για το πρωτάθλημα. Έναν κάθε μια εβδομάδα. Κι από τα αποτελέσματα τους, έχοντας ολοκληρωθεί το 1/3 της σεζόν θα φανεί μέχρι που πραγματικά μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα. Διαθέτοντας ένα ρόστερ, που όχι άδικα, έχει πάρει την ταμπέλα «ρόστερ πρωταθλητισμού».

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο Λουτσέσκου ξέρει καλά πως μετά και τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Θα έχει συμπληρώσει δύο μήνες στο τιμόνι της ομάδας, θα έχει βρει χρόνο να δουλέψει σε δύο 15νθημερες διακοπές του πρωταθλήματος.

Γι' αυτό και ο ίδιος γνωρίζει ότι πρέπει η ομάδα να δείξει βελτίωση, καθώς θα έχουν μπει για τα καλά κι όλες οι μεταγραφές «της τελευταίας στιγμής». Να βελτιωθούν πολλές ατέλειες και ανορθογραφίες, που μέχρι τώρα προβληματίζουν, να δείξει η ομάδα ικανή και έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους υψηλούς στόχους της.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή, έχει να παίξει δύο ματς στην Τούμπα και δύο ντέρμπι-φωτιά εκτός Θεσσαλονίκης, που μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν είναι το αδύνατο σημείο του, αλλά οφείλει να το διορθώσει. Με ποιον τρόπο; Οφείλουν να τον βρουν ο Ρουμάνος τεχνικός και οι παίκτες του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στις 15 Οκτωβρίου ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τη Λαμία και δύο εβδομάδες αργότερα θα παίξει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ομως, τα... δύσκολα και τα πρώτα «κρας τεστ» έρχονται ενδιάμεσα των δύο αγώνων στην Τούμπα. Πρώτος σταθμός το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου και επόμενος το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι των «Δικεφάλων», με την ΑΕΚ στις 5 Νοεμβρίου.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί μέχρι σήμερα, ύστερα από έξι αγωνιστικές, να είναι αήττητοι μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, να βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Ενωση, αλλά η εικόνα και τα αποτελέσματα «εκτός των τειχών» της Θεσσαλονίκης είναι αυτά που μέχρι στιγμής προβληματίζουν έντονα και αποτελούν σχεδόν καθημερινή αφορμή συζήτησης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...