ΠΑΟΚ, ειδικός στις… αυτοκτονίες

Από thessports: Αν υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ, αν τον παρακολουθείς συστηματικά, αν ξέρεις την ιστορία του, τότε δεν έπεσες από τα σύννεφα με το σκηνικό που στήθηκε στην Λάρισα.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ, ειδικός στις… αυτοκτονίες

Για μία ομάδα που έχει χάσει τα πάντα από μοιραία γκολ στα τελευταία λεπτά (μέχρι και ο… αέρας έχει σκοράρει στις καθυστερήσεις απέναντι στον Δικέφαλο), το τέρμα που σημείωσε ο Κριζμάν στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης στην AEL FC Arena, «υπογράφοντας» το οδυνηρό 1-1 ήταν ένα ακόμα καρφί στον σταυρό του μαρτυρίου.

Συνέβαινε με Τούντορ, συνέβαινε με Ίβιτς, συμβαίνει και με Λουτσέσκου. Σαν μία κατάρα να κυνηγάει αυτή την ομάδα που πνίγεται, όταν η άμμος στην κλεψύδρα λιγοστεύει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή ήταν η 10η (+1) ανατροπή (!) που «τρώει» ο ΠΑΟΚ με γκολ στο τέλος τα τελευταία 2,5 χρόνια, αριθμός τεράστιος για μία ομάδα που δείχνει δυσκολία να διαχειριστεί σκορ και προβαδίσματα σε ματς που κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού.

ΕΠΙ ΤΟΥΝΤΟΡ
Η αρχή του τέλους για τον Ρόμπιν Όλσεν ήταν το γκολ που «έφαγε» στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπαρτολίνι (με υποψία επιθετικού φάουλ) στο Ηρακλής – ΠΑΟΚ 3-3, όμως στη συνέχεια τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα. Με γκολ του Σολτάνι (91’) η Ξάνθη του Λουτσέσκου «έκλεψε» το 1-1 (20/1/16), ένα απίστευτα τυχερό γκολ του Λαζαρίδη λίγο πριν το φινάλε έφερε το 1-1 με τον Ατρόμητο 10 μέρες αργότερα, ενώ το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 2-1 με γκολ του Παπαγεωργίου στο 88’!

ΕΠΙ ΙΒΙΤΣ
Ο ΠΑΟΚ έχασε τα πλέι-οφ του Champions League από το γκολ του Κλάασεν στο 87ο λεπτό (ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2) και έχασε την επαφή με την κορυφή από το γκολ του Μιλιβόγεβιτς στο 96ο λεπτό στο «Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1). Σχεδόν διαλύθηκε με το 3-4 του Τόνσο στο 93’ (ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4), έχασε κάθε ελπίδα ανάκαμψης με το γκολ του Μπαστακού λίγο πριν το τέλος στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ 1-1 (26/2/17), ενώ το φινάλε των πλέι-οφ ήταν οδυνηρό με τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός προκριματικών Champions League στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ από το γκολ του Μολίνς (93’) στο απίστευτο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-3.

ΦΕΤΟΣ
Ένα γκολ του Τσούκαλου στο 89’ έφερε την ήττα στο φιλικό από την Λαμία (0-1) που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Στανόγεβιτς, ενώ στην Λάρισα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για μία ομάδα που είναι εξπέρ στην… αυτοχειρία!

ΠΑΟΚ – ΑΓΙΑΞ 1-2
Με ένα «κρύο» γκολ του Κλάασεν στο 87ο λεπτό ο Άγιαξ κλέβει την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League (1-2), απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που τον έχει «σφυροκοπήσει» στο πρώτο μέρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-1
Σε ένα απίθανο ρεσιτάλ λαθών του Αρετόπουλου και αστοχίας των παικτών του ΠΑΟΚ σε κλασικές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός με γκολ του Μιλιβόγεβιτς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων παίρνει την ανέλπιστη νίκη και αφήνει τον ΠΑΟΚ στο -7 από την κορυφή!

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3
Παίζοντας με τα… τρίτα, ο αδιάφορος Παναθηναϊκός αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός προκριματικών Champions League, αφού με γκολ του Μολίνς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων τον κερδίζει με 2-3, στο απόλυτο αυτοκτονικό σενάριο για τους ασπρόμαυρους.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει στο φινάλε
Τα χασομέρια δεν είχαν μόνος πίκρες. Μόνο πέρυσι ο ΠΑΟΚ πήρε δύο πολύτιμα τρίποντα στο φινάλε απέναντι σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό από γκολ των Λέο Μάτος και Πέλκα, ενώ προκρίθηκε στους «32» του Europa League χάρη στο τέρμα του Γκάρι Ροντρίγκες στην Φλωρεντία (2-3). Κέρδισε Σλόβαν Λίμπερετς, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης με τέρματα από Αθανασιάδη, Πέλκα και Πέδρο Ενρίκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ με γκολ του Πέδρο Ενρίκε στο 81ο λεπτό. Ωστόσο, φέτος υπάρχει γκίνια με τον ΠΑΟΚ να χάνει τεράστια ευκαιρία στην Σουηδία στο φινάλε του ματς για να πάρει την πρόκριση επί της Έστερσουντ και τον Μακ να σημαδεύει το δοκάρι στην Ριζούπολη στις καθυστερήσεις του ματς με τον Απόλλωνα. Γκίνια…
Πηγή : FORZA

Διαβάστε ακόμη...