«Επαγγελματικές προπονήσεις ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Για το επίπεδο των προπονήσεων που συνάντησε σε Ισπανία και Ελλάδα, σε σχέση με την Ολλανδία, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και νυν της Ομόνοιας, Χέντβιγκες Μαντούρο.
Πηγή: inpaok.com
«Επαγγελματικές προπονήσεις ο ΠΑΟΚ»

Ο Ολλανδός χαφ με αφορμή και την κακή πορεία των «Οράνιε» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκανε αναφορά στα διαφορετικά επίπεδα προπονήσεων που συνάντησε στην καριέρα του, αλλά και τους πολλούς νεαρούς παίκτες που διαθέτουν στα ρόστερ τους οι ολλανδικές ομάδες.

«Αν πρέπει να συγκρίνω το επίπεδο προπόνησης στην Ολλανδία σε σχέση με την Ισπανία και την Ελλάδα, θα έλεγα ότι υπάρχει ένας κόσμος μεγάλων διαφορών. Πρώτα απ'όλα στην Ολλανδία, υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες, δεν μπορεί ένας 17χρονος να προπονηθεί το ίδιο με έναν 27χρονο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Για να συνεχίσει λέγοντας... «Αν πας στο εξωτερικό στα 23 σου, ο προπονητής σου απαιτεί να είσαι άντρας. Στην Ισπανία και την Ελλάδα, προπονούμασταν για να κερδίσουμε ματς και όχι απλά να έχουμε την κατοχή της μπάλας».

Διαβάστε ακόμη...