Προετοιμασία vs επισήμων

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δύο ήττες απο Άρη και Προμηθέα Πάτρας, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μετριότατες εμφανίσεις και η διαφορά από την καλή εικόνα της προετοιμασίας, αποτυπώνεται και στους αριθμούς.
Πηγή: paok24.com
Προετοιμασία vs επισήμων

Μαζί με το παιχνίδι με το Ανατόλια, που ήταν απλά ένα ξεμούδιασμα, ο ΠΑΟΚ έδωσε δέκα φιλικά στην προετοιμασία του, έχοντας οκτώ νίκες και δύο ήττες. Φιλικά, με καλές ελληνικές ομάδες, συλλόγους από το τουρκικό πρωτάθλημα, τη Μπάμπεργκ και μία από ακόμα από την Γερμανία, καθώς και την Κάρπος Σοκόλι από τα Σκόπια.

Στα παιχνίδια αυτά, είχε μέσο όρο 80,8 πόντων στην επίθεση, έχοντας για μάξιμουμ τους 98 με την Κάρπος Σοκόλι και τους 96 με τη Γεσιλγκιρεσούν. Η χαμηλότερη βραδιά του επιθετικά, ήταν οι 65 με τη Μπαϊρόιτ στα φιλικά, ενώ στο παιχνίδι με τον Άρη, πέτυχε μόλις 63... Στα δύο επίσημα παιχνίδια του, έχει σχεδόν 13 πόντους λιγότερους στην επιθεση, με μέσο όρο 68.

Στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα μέσο όρο 76,5 πόντων στα φιλικά, ενώ στα δύο επίσημα που έχει δώσει, δέχτηκε 74,5.

Τα προβλήματα με τις απουσίες πολύ σημαντικών παικτών, εκτός από τα αποτελέσματα, αποτυπώνονται και στα νούμερα της ομάδας, όταν γίνεται η σύγκριση, με την εικόνα της στα φιλικά. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλό πρόσωπο στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και το θέμα είναι να κάνει κάτι ανάλογο στη συνέχεια, μετά την κακή του αρχή.

Διαβάστε ακόμη...